onsdag 1 juli 2009

Brosch

Hej på er
Ni håller väl inte på att flyta bort i värmen,det känns nästan som man håller på att göra det när det är så här varmt.
Jag har iallafall pysslat lite i sovrummet,jag satte fast en fin brosch som kommer från jeanne d arc living på min lampkjol som lite dekoration.

Sen hängde jag det gamla linnet på ena stolpen på sängen,å va jag tycker det är fint med gamla kläder,men i går när jag var in till city en sväng köpte faktiskt jag ett linne i gammeldags utförande på Åhlens som ni ska få se sen,det var så himla fint med knappar i fram.
Tog en sväng över till syran på en kopp kaffe i går,hon bor nämligen bara ca 100 m från mig så det är nära o bra,konstigt nog så blir det inte så ofta fast det är så nära men alla har ju sitt att tänka på i denna stressiga värld.
Ja men i allafall så plockade jag hem några pioner från hennes gård,jag har pioner själv också men det är bara en blomma på busken då den inte har stått där så länge,men den växer väl till sig med åren.Vackert är det i allafall med dessa blommor,har själv en vit pion på tomten men som sakt var så finns det bara en blomma på den för tillfället.
Kram på er o njut i sommar värmen.
ninni

3 kommentarer:

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Godmorgon, vilka underbara pioner...
Och jag håller med dej, gamla linnen och särkar,är det nåt speciellt med.
Have a nice day!
Kram kathrine

Vitt o Vältummat sa...

Pioner är jättevackra. Jag har inte satt någon här än men det står några lite i skymundan. Ska försöka rensa fram dem..
Kram/Åsa

Viola sa...

Här har det regnat i natt men nu är det klarblått igen så det fina vädret lär fortsätta...hade egentligen inte haft emot en regning dag och sedan kunde ju solen fått skina igen..:) så rar lampkjolen ser ut med den utsmyckningen...hoppas du har en bra dag, kramen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...