torsdag 30 juli 2009

Matsalen

Halloj igen
Jag har roat mig med att fota mina underbara hortensia i matsalen,här står den på min lavoar som jag fått efter min mormor.

den var fin på min fina stol också,ja idag duggade tätt mellan inläggen,men vissa dagar får jag så mycke ideer så det svämmar över i skallen.

kraaaam
ninni8 kommentarer:

Lotta sa...

Underbar hortensia,underbar lavoar och fin stol.Tänk så fina hortensiorna är,och såå fina torkade.Ha en fin kväll.kramisar Lotta
PS.Snart färdigmålat i TV-rum och D:s rum DS

Made in Persbo...Carina sa...

Halloj Ninni!
Vilken vacker Hortensia. När jag var yngre gillade jag dem inte alls...de var för tantiga tyckte jag, men sen jag såg mängder av Hortensior blomma i en jättevacker trädgård i Skåne för ca 15 år sedan så älskar jag dem. ...kan bero på att jag själv blivt tant också, hihi.
Lavoaren är ju jättefin också och tavlorna på väggen ovanför lavoaren gillar jag jättemycket. Blir så fin kontrast med dem.

Ha det gott,
kram Carina

hemma hos lilla mej sa...

Vad fina bilder du visar.På både stol och blomma.Kanonfint.Ha en skön kväll kramizar ~~~~~~RITA~~~~

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vilken vacker lavoar och underbar Hortensia. Jag har 2 stycken hemma som har överlevt ett tag nu...kors i taket...glömmer jämt att vattna! Kom inte in på min mejl igår men idag har jag satt in pengar för manschetterna. Tusen, tusen tack! Väntar med spänning!

Kramar Anna-Lena♥

My Lovely Things sa...

Hej!!
men va vacker lavoar..Jag har ju en liknande marmorskiva..Din nederdel under marmorskiva är ju finare än min..Din lavor ser lite mer exlusivare ut en min..
Men de är så fina de gamla marmoskivorna!!

Jätte vackra hortensior..
Nått som jag ser som gör mig nyfiken är väggarna..Jäte vacker panel..Kan man få se mer av panelen..Nått sånt kan jag tänka mig i mit vardagsrum..
Ha det så gott..
Tack för dina alltid så sprudlande inlägg..
Krma Anna

Maud sa...

Så mycket fint du visar...sovrum,matsal.lampskärmen,de nya sängkläderna och lampan ,ja så jätte mycket fint....du är så duktig...det blir vackert det du rör vid...
Kram Maud

SussiLi sa...

Stolen med den fina spetsöverdraget på gillar jag väldigt mycket...Hortensian är inte dum den heller.

Hej från Anneli...SussiLi...

Vitt o Vältummat sa...

Visst är det fint med hortensior. I år har jag sett flera med både röda och blå blommor på samma buske!
Kram/Åsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...