fredag 22 maj 2009

Soffa

Hej på er
Ja nu äntligen är min trädgårds soffa klar,målade den vit med lite grå ton i tidigare var den grön och stod ute på gräsmattan med nu har den fått flytta upp på verandan.
Köpte en lavendel på stam som fick stå bredvid soffan.
Ja igår så målade jag och gubben nästan hela dagen så det blev slut på färg så jag måste iväg idag och köpa mera,det går åt mer färg en man tror men sovrummet är stort också ca 45 kvm. och hela taket och alla väggar ska målar tre gånger,men nu är vi en bra bit på väg,delar av sovrummet är klart men idag blir det vila har ont i axlar och armar men i morgon kör vi igång igen med målningen.
Jag är lite sugen på att fota lite och visa er för jag är så himla nöjd med resultatet men jag tror jag väntar till det är klart eller vi får se.
kram på er
ninni

4 kommentarer:

Ida sa...

Hejsan!
Tack snälla för dina söta ord om mina bokstäver. De betyder massor. Vilken fin soffa du har, en sån drömmer jag om. Tyvärr får det nog stanna vid drömmar, de är ju inte lätta att få tag i.

Vad härligt att det känns så bra med sovrummet. Så kul när man är nöjd innan det är klart. Ska bli spännande att få se resultatet.
Ha det så gott.
Kramar Ida

Home No.1 sa...

Hej Ninni, vad fint det blev med soffan, och nu blev man ju nyfiken att se sovrummet=)
Kram Annica.

Unknown sa...

Så fint du har med soffan där på verandan! O lavendel ä väl ändå ljuvligt! Ja du det tar verkligen på axlar o armar när man målar. Men det kommmer nog att bli så bra när det blir klart! Bra att du tar en vilodag från målandet idag, kan ju behövas. Ha det så gott. Kram Lenita

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei Ninni :)

Benken vart kjempefint i grå/kvit farge..og lavendel treet passa så godt til.

Så flinke dokke har vore å mala...45 m2 soverom...oaaao...for en størrelse...det må være en drøm. Gleder meg til du viser oss bilde :)
Lykke til vidare med malinga i morgon og ha ellers ei fin helg :)
klem frå :Johanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...