tisdag 26 maj 2009

Tvålkopp


Hej på er
Det verkar som att det blir en lika fin dag i dag också här i Gävle så idag blir det nog att sitta i solstolen för det han jag inte med i går,men först blir det en långpromenad med små tjejerna ja hundarna alltså.
Visar här den fina tvålkoppen jag köpte i går på Madame Nyberg i Gävle , visst är den underbart fin,rosentvålen som ligger på har jag gjort själv och finns att beställa här för den som vill.

Härliga små blå blommor på spegelbrickan.


Här har jag spikat upp en pil strut i äppelträdet med vit blommor i,tänk va fint det kommer att bli när den växer till sig och det bara hänger massor av blommor över kanten.
Jag vill tacka alla goa rara människor som kikar in här på min blogg,själv är jag lite dålig på att skriva kommentarer just nu för jag har så ont i en axel och särskilt ont gör det när jag sitter ner och skriver,vet inte vad det är som är fel men jag får sitta här korta stunder lite då och då så går det nog bra.
kram på er o ha en go dag
ninni


3 kommentarer:

Helena sa...

Å vilken jättefin tvålkopp! Ha en härlig dag! Kram Helena

Kerstin sa...

Heisan

Så nydelig såpe holder du har fått deg... de er så sjarmerende...
Nydelige hage du har... kos deg masse i solen..og ta godt vare på deg selv..
Klem Kerstin

Skimrande kristaller sa...

Jisses! vilken fin tvålkopp!! Så underbar. Behöver nog komma in till Madame Nyberg snart :), för det va ett bra tag sedan jag var dit sist. Det kommer nog att bli hur ljuvligt som helst sen när blomman har växt till sig där du har hängt den vid äppelträdet. Jag köpte också en blomma som jag har tänkt hänga vid vårt äppelträd. Hoppas axelvärken ger med sig. Ha det gott i solen. Kram Lenita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...