torsdag 14 maj 2009

Målning

Hej igen
jag tänkte visa lite bilder från kaoset i sovrummet, så här ser det ut nu o jag har länge retat mig på det omålade taket o tapeten också föresten ska bli så skönt när allt bli vitt.
Här ser ni en del av sovrummet som har blivit målat men det är en hel det kvar att göra,men det är skönt att vara igång ialla fall.kram
ninni

5 kommentarer:

Ida sa...

Vad fint det kommer bli och vilket vackert tak. Jag har också rum som jag vill fara över med penseln men eftersom tapeterna bara är 2 och 3 år gamla så måste jag fjäska lite för sambon först.

Ha det så gott!
Kram Ida

Elin sa...

Åh vad spännande... och av det lilla som börjar bli lite klart så kommer det verkligen att bli så fint...

Många kramar
Elin

Karin Lindström sa...

Hej!

Tack för din rara kommentar hos mig, och så fint du har hos dig oxå ;) Målningen är dryg kan jag tro, men så fint det blir. Och kanske framför allt roligt att inreda sovrummet på nytt!!

Tack för mycket inspiration och jag kommer gärna tillbaka och kikar mer. Jag länkar dig om det är ok?

Kramar
Karin

Romantisk Vintage sa...

Oi,oi,oi...så spennende, ser ut til å bli så fint på soverommet ders:) Gleder meg til å se mer:))Det er så gøy når en er ferdig med et prosjekt og bare kan nyte resultatet...lykke til videre:)
Ha en flott helg!
Klem

Anne-Lie sa...

Hej min vän!
Borde inte du ta det lite lugnt!?Men sovrummet ser väldigt fint ut,älskar när det är sån vacker panel???(vet inte vad det heter)nertill!Ha en god helg!
Kram
Anne-Lie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...