tisdag 19 maj 2009

Jeanne d arc

Hej på er
Har ni sett vilken fin handuk jag köpte hos Anna -Lena på Madame Nyberg den kommer från miljögården,den är helt underbar med sin våffelstruktur i tyget.
Här ser ni en närbild på det fina monogrammet.
Åååå jag är överlycklig jag har nämligen köpt den här fina koftan som kommer från jeanne d arc living,har länge kikat på den på deras hemsida, men så en kväll så hittade jag en sida man kunde beställa ifrån och dessutom var det rabatt på den så då slog jag till o beställde en.Kika gärna in på deras sida klicka här .
Ha nu en trevlig tisdag!!
kram
ninni3 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Vilken fin kofta du har köpt! Tur att du hittade en sida med rabatt.
Ha en bra dag
Kram Åsa

Ida sa...

Vilken underbar kofta, och tack för tipset om sidan. Ska kika in på den direkt. Hoppas att du får en underbar dag. Kram Ida

Ida sa...

Hejsan!
Skickar dem med ekonomipaket, hoppas verkligen att det beror på det. Är livrädd att posten ska slarva. Det är nämligen en till tjej som har hört av sig, hon har inte heller fått sitt paket och jag skickade era samtidigt. Ska till posten idag och skicka några paket, tänker se så att de inte har glömt att skicka iväg dem. Lämnar dem alltid till personalen vid disken när jag köper frimärken. Hoppas verkligen att du får dem imorgon annars får jag börja tillverka nya imorgon.
Kram Ida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...