onsdag 27 maj 2009

Oväntat besök

Halloj igen
Men har ni sett vad jag hade på besök häromkvällen en igelkotte så himla gulliga men han eller hon vart rädd när jag och hundarna kom så man ser inte vad som är fram eller bak på den,jag kände lite försiktigt på ryggen men då vart den sur och fräste åt mig , så vi gick därifrån och lät den vara ifred,det blir mer o mer igelkottar och det tycker jag är så himla roligt .
Var på plantagen här om dagen och köpte mig en solstol för endast 179.- så nu kan jag sitta bekvämt och sola mig,ja inte idag då för idag blåser det och är mulet här burrr.








Här ser ni min smultron planta som har vuxit till sig och smultrona har mognat, fast det är bara prydnads smultron,men fin är den.
Nu ska jag ta en promenad med hundarna i skogen, härligt!!!!!
kramis
ninni




11 kommentarer:

Gro sa...

Hei! Takk for tips på din blogg om hvordan jeg lager mine bilder antikke...! Det skal jeg forsøke ved en anledning! Du har en veldig vakker blogg som jeg forsøker å titte i så ofte jeg har tid! Velkommen innom meg også - jeg har en konkurranse nå - om du vil være med! Klem fra Gro.

Unknown sa...

Varsågod!! Den är du värd!! Å du visar så vackra bilder i dag också!! Igelkottar är väl ändå så härligt att ha i trädgården tycker jag. Ha det så gott.Kram Lenita

Mitt hvite hus sa...

Ååå syns pinnsvin er så sjønne...
Ja du skal kose deg i solen..herlig...
Så stor og fin jordbære plante da...
Nyt dagen O=)
klem fra Kerstin

Anonym sa...

Vad mysigt med en igelkott. Jag har nog dock aldrig sett dem som en boll :-) Kram!

Anonym sa...

Hei:))
Har en liten overraskelse til deg hos meg:))
Ser du allerede har fått den, men bare måtte gi den til deg, synes bloggen din er sååååå fin:)
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem

Vit som snö sa...

Prydnadssmultron, är det en oätlig sort eller?! Har aldrig hört om dom.
Vet du, jag har blivit biten ordentligt av en igelkott så jag har en riktig fobi för dom! Den bet fast i min arm och vägrade släppa taget när jag skulle sätta ut mat till den så jag fick slunga den in i husväggen för att få den att släppa! Förmodligen ett enstaka exemplar som var "galen" men jag är livrädd för det djuret!
Kram Cilla

Maud sa...

Härlig blogg...härliga bilder...vilken tur att jag hittade dej;)Återkommer!
Kram Maud

Vitt o Vältummat sa...

Fina bilder. Igelkott och smultron, det är sommar!
Kram/Åsa

Elin sa...

Men vad mysigt med igelkottar i närheten de är så himlans söta... Och vilken fin och billig stol du hittat den kan man verkligen sitta skönt i solen... Och de där oätliga smultron plantorna är så söta och dekorativa... Hade en själv för ett par år sedan som var så fin hela sommaren...

Många kramar
Elin

My Lovely Things sa...

Hej!!
Underbara kruka..
Ja det var klart att jag skulle länka dig..Det var ju tack vare dig och din blogg som ag hittade Idas bokstäver...
ha det ås bra..
Kram Anna

Efwa sa...

Snyggt med enfärgad ljus brassestol. Jag kanske får ge mig av till Plantagen när jag kommer hem till Sverige igen. Hoppas de har dem i Jkpg också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...