lördag 26 december 2009

Kvällsmys.


Hej.
Hemma från jobbet nu och gud så skönt det var att gå hem,så nu blir det mys framför tven med hundarna och massor av ljus.
Kram !!!
ninni.

8 kommentarer:

oumberligating sa...

Idag är det hel stiltje på min blogg så nu ska jag ägna mig ett tag åt att "titta in" på andras bloggar och vad händer jo jag hamnar på den här sidan och självklart så lämnar jag ett litet "visitkort" att jag varit här och läst och tittat i din fina blogg! Ja vad säger man mer då? Jo, självklart God Fortsättning på Julen!
Just nu ska man inte titta in på mina bloggar eftersom det är lite "oreda" där, men var lugn, jag håller på att strukturera om inför 2010 (ler) så det blir en blogg med Oumberliga ting och en med tankar och funderingar, Tankesmedjan Jernsaxen. Hoppsan det här blev kanske lite långt?
Men på många bloggar skriver man att man tycker så mycket om kommentarer, men jag har upptäckt att det är inte alltid sanningen! (ler) Särskilt inte om de är långa!
Mvh ifrån Peter Olofsson!

Fröken Tindra sa...

Mys på! Önskar dig en god fortsättning!
Kram.

Maria fra Idekroken sa...

Så vakre bilder ;)

hemma hos lilla mej sa...

Fina bilder.Mysigt.Ha en härlig kväll kram Rita♥

Ailas sa...

Så mycket trevligt ögongodis det fanns att titta på här! Tack för att du delar mig dig så generöst.

Lämnar alltså en liten kommentar efter mig, för de flesta av oss gilla sådana. Även jag, händelsevis... :D

oumberligating sa...

Hej Oumberlige Peter igen här! Ser på din statestik att du haft 194 besökare på din blogg idag, då är de egentligen ganska dåligt att du inte fått fler kommentarer, hej, kan man ju skriva i allafall tycker jag. Mitt besöksrekord var 800 hundra en dag och inte en djävle skrev en kommentar! Fast det var inte så konstig kanske eftersom jag skällde på en blogg hos en sk "kändis"! Nu är jag inte så bråkig som jag ibland kan verka på bloggen, men blir jag förbannad så är jag inte tyst och denna kändis har nu 4 gånger parkerat på handikapplatsen utanför min frus och min "stammisrestaurang" här i Stockholm, hon har en svårare ryggskada och ligger då vi åker bil i vår handikappanspassade buss som är lite längre än en vanlig personbil. Nu har den sk "kändisen" bett om ursäkt och bot och bättring så nu lämnar jag inte ut namnet längre, sist denna person snodde en hadikapplats var när hon/han hade filmmöte på "vår" restaurang, då var jag tvungen att störa ganska högljutt, några av de andra "skådisarna" blev då ganska hotfulla, inte alls så trevliga som de är på film, men sedan fick de hela restaurangen emot sig när jag högljutt deklarerade vad som hänt! Jag blir riktigt otrevlig när det handlar om min Frus välbefinnande, annars är jag lugn...nästan (ler)
Oj, nu blev det långt, men det är du och din blogg värld, hoppas på återseénde här i "bloggosfären"!
Kram ifrån Peter!

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Ja, skönt med helgmys! God fortsättning.
En fråga var har du fått tag i det långa ljuset. Ser så extralångt ut! Det skulle jag vara intresserad av.
Carin

Madame Nyberg sa...

Ha en riktigt fin julhelg och ett gott nytt år önskar jag dig.
Vi ses när jag kommer hem.
Kram-Kram
Anna-Lena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...