lördag 18 september 2010

Vindruvor

Godkväll.
Jag är helt ensam i kväll,bara jag och hundarna som är hemma,min tokiga man har nämligen satt sig i bilen för att åka till boden och köpa en skoter,det bli närmare 160 mil tur och retur,att han bara orkar?!
Bilderna är från stugan,vi valde att behålla ett av överskåpen i det gamla köket vi rev för ett tag sedan,det har jag nu målat och förvarar lite smått och gott i.

Vindruvorna här på vågen kommer från vårt växthus och dom är otroligt söta och goda.
Nu tänker jag gå och lägga mig så jag önskar er en god natt.
kram.
ninni.4 kommentarer:

Marinettes sa...

Vill man ha något riktigt mycket är en resa till Boden ingenting. Vi hämtade vår första Sibiriska katt i Boliden och det ångrar vi inte. Ha det så bra och njut av era vindruvor som ser jättegoda ut. Kram

elsamarianne sa...

Vilken söt korg, är den hjärtformad? Jättefin i alla fall. Och egna vindruvor, vad lyxigt-
Här har vi en skön lördagkväll med brasan tänd och så sitter man här framför datorn. Inte klokt egentligen. Men varmt o skönt ;-)
kram elsamarianne

Ingelapingela sa...

Hej!

Fann till dig en kväll i veckan då jag var ute och surfade. Trevlig blogg den har jag sparat bland favoriter för att hitta tillbaka.

Vindruvor är smaskigt. Det ser så inbjudande ut då de ligger på vågen skulle tro så pass att det snart befinner sig någon annanstans ;-)

Själva har vi blåröda Burgunder också väldigt goda!

Ingela från Åhus

hemma hos lilla mej sa...

Oj i Boden har min mamma bott i 18 år innan dom flyttade till Östergötland.Vad härligt med egna druvor.Ha en skön kväll med dina fyrbenta vänner .Ha det gott rara du Kram Rita ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...