fredag 3 september 2010

Klock ljung

Godmorgon.

Har ni sett finare ljung någon gång,blommorna ser nästan ut som liljekonvaljer så himla vackra.
Helt makalöst vacker,jag köpte den på den fina gårdsbutiken Tant Elwira som föresten har ny öppning idag efter den stora tillbyggnaden som dom har gjort,det kommer att var mycke fina erbjudanden och annat mys denna lördag,jag själv jobbar hela dagen idag så jag får bege mig dit på onsdag istället för att kika i den nya butiken,tänkte ta kameran med mig och ta lite fina bilder.
Kram o ha en underbart fin helg!!!


ninni.6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Ååååå ad rart med klockljung måste vara nytt för i år.Har jag aldrig hört talas om förrut.Vad skoj att dom har bbyggt ut,Synd att du jobbar så det blev en sväng till Tant Elwira.Ha en skön dag vännen Kram Rita ♥

Ewa sa...

OOOH så ljuvlig den va,klockljungen!!
Jag längtar också efter ett besök till Tant Elwira...va jättelängesen jag va dit, stämmer aldrig med tiderna jag är i stan:( Men ska verkligen försöka få till de nån dag!
Ha det gott i helgen
Kram
Ewa

Anonym sa...

Hej!
Brukar kika in på din blogg rätt ofta. Tycker du har blick för det sköna. Klockljungen är helt underbar. Det fina klockbordet du visade för nån dag sen är ju ändå för härligt och verkligen mycket eget har du målat själv? Det gillar jag verkligen.
Kramar/Birgitte

Rosor och Spetsar sa...

Underbart vacker o så mycket fint du hittar där hos Tant Elwira jag är riktigt avundsjuk o det är alldeles för långt att åka för att ta en titt.
Gillar ditt klockbord i stugan dt ser så mysigt ut där
Kram
Annelie

Fågel Blå sa...

Underbar är det enda jag kan säge så fin!
Ha en fin Söndag
Kram Kathrine

Levindas Värld sa...

Jag följer gärna med på onsdag om du ska dit, är ledig på kvällen å det var evigheter sen jag va dit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...