torsdag 28 januari 2010

Fega människor

Hej
Jag är så arg och ledsen,varför är alla elaka kommentarer anonyma,så himla fekt att inte våga stå för vad man har att säga,så jag har valt att ta bort min andra blogg ,för det är tydligen någon som retar sig på det,allra hälls på dom trådarbeten jag har gjort,det var inte meningen att jag skulle ta åt mig är äran,utan jag skulle nog bli stålt att någon tyckte det var fint det jag gjorde och ville göra något liknande,men jag ska aldrig göra något mera till försäljning,så jag inte sårar någon.
Fy faan vad jag är arg och lesden.Och det slår då aldrig fel att man ska få elaka kommentarer när man är trött och lessen.
TAR NOG EN BLOGG PAUS SÅ LÄNGE.

god natt,hoppas på en bättre dag i morgon.

18 kommentarer:

Lantlivochloppis sa...

Hej!
Visst är det tråkigt med elaka kommentarer allt...Ville bara säga att jag läser din blogg varje dag, och tycker den är underbar =)Alltid något nytt på bloggen när man kikar in, kul!!Jag och en kompis har nyligen börjat blogga ihop, gå gärna in å kika om du vill =)
Ha det bra och fortsätt att blogga!
Mvh/Ellen

Tummelisa sa...

Tråkigt med elaka kommentarer. Tycker inte Du ska bry Dig om dem. Det är de inte värda. Du visar alltid så mycket fint och ger så mycket inspiration med Din blogg. Låtsas som om de inte finns. Det är bara avundsjuka små elaka människor.
Försök att ignorera dem, Du gläder så många andra.
Ha det så gott! Försök att inte tänka mer på kommentarerna.
Kram från Tummelisa

Hulda sa...

Utrolig irriterende med stygge kommentarer. Jeg er overbevisst om at det er folk som er misunnelige som skriver slikt!
Håper du ikke gir opp bloggen!

Glassverandaen deres ser helt skjønn ut! Så vakkert med de fint sprossede vinduene. Og alle de vakre, gamle møblene. Skjønt!

Anonym sa...

Tråkigt att folk inte kan stå för vad de gör eller säger .Tror bara att någon är avundsjuk .Tittar in till dig så fort jag hinner ,och tycker din blogg är så bra .Försök att inte bry dig om dem . det finns många såna här ute ..Jag vet !

Kram

Hagbacken sa...

Å gumman, låt dem inte "vinna"...klart du ska fortsätta ändå! De är DE som mår dåligt och har problem, de är avundsjuka för att de inte är lika duktiga som du....men vet precis hur det känns, man är inte mer än människa...klart man blir både ledsen och arg!

Stå på dig, FÖRSÖK ignorera dem och fortsätt visa oss alla andra som uppskattar det du visar och gör! Stooor kram på dig!

Och du glasverandan....me LOVE!!!!!

Madame Nyberg sa...

Håller med "Tummelisa" Ta inte åt dig.
Du gör så många glada med din blogg och det är en fröjd att få klicka fram din blogg varje dag.
Fortsätt med det du gör och skit i skiten.....
Kram-Kram
Anna-Lena

Anonym sa...

Hej!! men ååh vad jag blir less på dessa avundsjuka människor som vill få andra att må dåligt!! Jag följer din blogg och tycker du gör underbara saker som ger mig massor av inspiration!!!det är förbaskat synd att de inte går att spåra för då blev det nog tyst sedan!! Bry dig inte om dem,försök åtminstone! Kramar Åsa.

LantlivsAnette sa...

Usch, fyy vad tråkigt..men du ska inte bry dig, kanske svårt, jag vet..men vi är ju sååå många som gillar din blogg o allt du gör !!
Och du...wwwiiieee vilken ljuvlig veranda du har, oohh så fint med soffan o allt det vita !!
Ha nu en toppen helg
Kraaam Anette

Älskade pion sa...

Tråkiga människor som inte har något annat för sig än att tracka ner på andra.Sådana människor är bara avundsjuka på vad du/vi har,alltså tråkiga människor. Ödsla ingen energi på detta,det är just det dom vill.FOrtsätt blogga du har en fantastiskt fin blogg,så dä så. ;)Bamsekramar Ulrika

Viola sa...

Vad jag blir ledsen och förbannad, det här är ju inte första gången jag läser detta, en del njuter tydligen utav att göra livet surt för andra..låt dom inte knäcka dig..vet att det är lätt att säga..skit i vad dom skriver..du vet ju att vi är så många som älskar din blogg och du glädjer så många..hoppas det blir en bättre dag idag, din bloggvän VIOLA...varm kram

Ett Vitare Hem sa...

Näe vad lessen jag blir för din skull och arg på dessa människor!!! De förstör så mycket för så många....
Ha en fin helg vännen!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Hej Ninni!
Jag har aldrig skrivit en kommentar förut, men nu vill jag stötta dig. Jag läser din blogg varje dag, du är så kreativ och visar så fina bilder.Tänk på att dom som skriver illa om dig, de är dom som har problem med sig själv, lägg ingen energi på dom, den behövs till det roliga i livet. Fortsätt att blogga, du gläder så jättemånga. Sköt om dig önskar en Järbobo.

Levindas Värld sa...

Åh fy fan - fega elaka människor!! Vilka tragiska liv de måste ha för att göra sig glada genom att hacka på andra, det är ju så patetisk så bara SKIT I DEM och deras kommentarer. Radera dem bara så får de ingen verkan.

Fortsätt med det du håller på med! Man får faktiskt göra vad man vill på sin fritid och sälja om man vill, ingen annan har rätten att förbjuda dig det!!!

Hoppas du kan skaka av dig det negativa och må få bra snart igen.

Kramis vännen :)

Lantliv och Loppis sa...

Hej! Jag läser din blogg regelbundet, och den är superfin!!! =) Du finns med på vår blogglista, och det står vi stolt för! Tyvärr har internet en mörk baksida. Alla människor kanske inte har förstånd till att se att text på internet sårar lika hårt som ord i verkligheten. Inte många hade vågat säga särskillt mycket öga mot öga. Och anonym feghet dessutom. Mycket tråkigt, men Du ska bara ignorera det! =)
Fortsätt med din fina sida!
MVH Jennica, andra hälften av Lantliv och Loppis

Anonym sa...

Hej Ninni,

Det är så trist med avundsjuka människor, för det är väl precis vad de är. Du kan så mycket och delar gärna med dig till andra, stå på dig och försök att inte ta åt dig.

Många kramar från Catarina

Anonym sa...

Medaljen har två sidor en ljus och en mörk baksida! Har själv råkat ut för fega elaka människor då jag för ett par år sen bloggade på Lunar. Såna är inte ens värda att sitta i sandlådan under den ska dessa kryp vara.

Du måste försöka ignorera dessa elakheter och sätta dig över och inte slösa din energi på det. Den behöver du till ditt fina skapande istället.

Fortsätt med din fina sida skulle bli väldigt ledsen och sakna dig om du la ner.

Styrke/tröstkramar från Renate

♥ Pia... sa...

Hej..åå nu först ser jag vad du råkat ut för..såå himla tråkigt..det finns alltid nån som är avundsjuk..för det är vad jag tror att det är....så strunta i dessa hemska kommentare och fortsätt gör som du gjort..dvs skapa blogga och delge allt till oss andra som gillar det du gör..kram..Pia
och just det..vilken underbar veranda..precis en sån som jag ville ha ..men inte fick:)..

Anonym sa...

Tycker du har en sån fin sida! Ta tillbaka den sidan du la ner tycker jag!!! Det var kanske det dom ville. du gör så fina saker och jag tittar in på din sida lite då och då!,-)
Ha det fint! Mvh Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...