fredag 29 januari 2010

Spegel

Godmorgon.
Först vill jag tacka för alla goa och tröstade kommentarer
Jag vet inte om det känns nå bättre idag,är otroligt ledsen fortfarande över den elaka kommentaren,och det som sårar en mest är att man känner en sån maktlöshet över att inte veta vem det är och kan ta en diskution om det. Sen tycker jag forfarande att det är så fekt,klart jag kan tycka lite ditt och datt om saker och ting men jag är nog tyst om jag inte kan stå för det och kan ta en diskution,min andra blogg designe ninni är borta för alltid,och kommer inte tillbaka något mer.
Men jag har bestämt mig för att jag fortsätter med mitt bloggande på den här bloggen,för jag tycker det är så himla roligt så det ska ingen få ta ifrån mig,jag älskar det här blogglivet och alla goa människor som stöttar och tröstar i svåra stunder.
Den fina spegeln fyndade jag på Ikea för 49.-.
Och den här vackra sjalen på loppis för 20.-.
Jag ska försöka ta mig i kragen och inte bry mig men det är svårt.
Många kramar till er alla.
ninni.

6 kommentarer:

Snickaregården sa...

Otoligt vilken vacker spegel du fyndat. Och från ikea?? ;)
Elaka kommentarer har nog de flesta av oss fått och det gör lika ont varje gång. Den personen ska väl inte få beröva dig det roliga i livet. Sträck på dig. Oftast är det bara avundsjuka som är bakom. Inte lätt, jag vet.
Kramar i massor
Maria

Anonym sa...

Bry Dig inte om avundsjuka (det är det de är) människor. Jag har köpt trådarbeten och griffeltavlor av Dig och är jättenöjd. Snälla fortsätt.
Kram
awa

NataljaOblonskaja sa...

Usch vad tråkigt med elaka människor. Skulle strunta totalt i det om jag var du. Lättare sagt än gjort jag vet....
Sjalen var verkligen ett fynd.
Försök nu ha en riktig skön helg.
//Camilla

Fågel Blå sa...

Hej Ninni jag tycker inte du skall bry dej om det!
Sånt skall väl inte få styra ens liv!
Jag tycker det är tråkigt du hade så fina saker och jag har köpt så många söta strutar av dej,vem skall jag nu handla av?
Fin spegel som du hittade på ikea!
Ha en bra Dag!
Kram Kathrine!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Ninni. Jag har rullat och letat, gissar att du raderat kommentaren. Det är bara en tidsfråga när såna kommer, av någon konstig anledning finns det folk som retar sig på inredningsbloggar. Nu var det väl din försäljning, aha! då var kommentaren där. Försök och inte bry dig, lätt och skriva, jag förstår ju att du är lessen och förbannad. Såg en ljuvlig veranda när jag "rullade" så härligt och sitta där på våren. Och en jättefin spegel hade du idag.
Smäll igen en dörr hårt och glöm det här.
Ha en bra helg vännen
Goaste kramen
AnnaMaria

Ellinor Forsblom sa...

Vacker Sjal du fyndat har en själv så fin efter min Mormor,Spegeln är Jättesnygg.
Läste om dum kommentar som du tydligen fått Snälla du som har sån Fin Blogg lägg ingen Energi på kommentaren de är bara Avundsjuka
Många Kramar Ellinors Hus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...