torsdag 14 januari 2010

Vita blommor


Hej.
Vita blommor är nog det finaste jag vet,allra helst efter jul så vill man ha ljust och fint runt om sig,planterade lite via blommor i min järnurna,som står i köksfönstret.
Kram !!!
ninni

4 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Godeftermiddag!
mmmm så fint med dom vita blommorna!
Hoppas du haft en bra Dag!
Kram Kathrine!

The Secret Garden sa...

Ja vilken vacker blomurna! Nu lägtar man lite till sommaren faktiskt, att få strosa runt i trädgården och jobba.

oumberligating sa...

Tänk om det skulle bli så här! (Vikten av ärlighet) Ja, tänk om det skulle bli så här att vi bloggar med varandra, inte bare ett år utan kanske i 10 år och vi tycker att vi är riktigt trevliga bägge två, så skriver jag en rad alltså cirka 2020 att nu ska jag och frugan åkta till Gävle och Furuvik med barnbarnen (vi har inga ännu, men på 10 år kan det hända mycket)
Då blir du så himla glad och tycker det vore trevligt att träffas, du blir så djäkla glad att du beslutar dig för att ta sticklingar av alla dina vita blommor för att ge till mig och min Fru. Så om jag nu ljög om att jag tyckte om vita blommor så tänk vad som då skulle kunna hända i framtiden, jag och min fru skulle sitta med en massa vita sticklingar som vi var tvungna att sköta för vi vill ju inte göra er ledsna och besvikna när ni kommer ner till Stockholm för att i sintur hälsa på oss!
Därför uppriktigt, vita blommor är fint, men jag föredrar röda, lätt skiftande i lila, pelargonener, cyklamen, saint Paula mm.
Tänkte att det skulle var bra att veta i fallatt vi ses i framtiden.............eller annars så skrämmer denna kommentar bort dig helt och hållet, din man kanske läser den och förbjuder allt samröre med Peter på Oumberligabloggen!
Men han kan ju i sådana fall besöka min läckra Fru på www.pockethexorna.blogspot.com och bli kompis med henne där! Hon är helt normal!
Hmmm..........bäst att avsluta nu, i ärlighetens namn!
Ha en fin kväll var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

hemma hos lilla mej sa...

Älskar vita blommor.Gulligt du har gjort.Visst går det fort.Redan fredag veckans bästa dag.Ha en mysig fredag vännen.Varmkram Rita ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...