lördag 13 oktober 2012

I min svart vita värld

 Hej på er.
Ibland tycker jag det är så roligt att ta svart vita bilder,det blir lite nostalgi över dom,här ser ni två geting bo som jag har som prydnad på en hylla i stugan.
 En klocka som inte fungerar,men vad gör det.
 Min fina älgplansch som vi har ovan för sängen.
Det var lite från min svart vita värd idag,som ni kanske kommer ihåg så skrev jag om att jag hade ont i axeln och det har jag fortfarande,det tar massor av energi av en att gå och ha ont hela tiden,känner mig frustrerad och trött över detta och håller på att tappa fokus på allt jag pysslar med,rönken visade inget så jag äter värktabletter och sprayar med någon som ska vara bra,det är som jag säger till mina vänner,att det går an på dagarna när man är igång,värst är det när man ska sova och sitter vid ett bord och äter eller som nu vid datorn,har helt tappat fokus och inspiration,men jag försöker hålla ångan uppe så gott det går,ja då har man gnällt lite då,förlåt!!!!!!!!!!!!
Stor kram och ha en toppen fin kväll och söndag.
Ninni

3 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Åhh så tråkigt Ninni, hoppas det löser sej med din stackars axel, jag brukar ha ont i axlarna också, pröva med att lägg på en varm vetesäck, det brukar hjälpa mej, gör det så ofta du kan,,,
lite avslappning kan också hjälpa,,
det var bara några små tips,,
Kramar Kathrine

Tidevarf sa...

Svartvita bilder tycker jag blir nästan alltid bra, speciellt på människor men även saker. Trist och höra det med axeln och det verkar väldigt vanligt, har det själv sedan många år. Har du provat kinesiologi? Det är kanonbra.

Sedan så visar jag den superläckra stolen som är köpt hos dig på min blogg idag, hoppas du tycker om bilderna.

Sköt om dig
Kram
Anneli

House and Garden by Bia sa...

Det är inte kul att ha värk, jag vet eftersom jag har artros i höften o händerna. Händerna värker sällan, men höfterna. Men jag ska inte klaga. Jag mår bra ändå!
Ha en fin söndagkväll!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...