tisdag 26 januari 2010

Äntligen!!

Godmorgon.
Äntligen har även jag fått tag på en vacker gammal skolplansch,eller rättare sakt två st,men det är bara den ena jag har fotat så länge.






Detta är bilden av vete,och jag är helnöjd med den,ropade in dom båda på tradera,har kikat och bjudit många gånger förr men dom har blivit så dyra,men nu fick jag till det till ett rimligt pris,jag betalade 519.- inkl.frakt för båda,det tycker jag var rimligt,annars har jag sätt att dom har kunnat dra iväg till uppåt 800,- st plus frakt,lite mycke tycker jag.
Ha nu en underbart fin dag.
ninni.



10 kommentarer:

Viola sa...

Visst är dom så ljuvliga, tänk vi som har hela källaren full utav flera hundra..om man kunde få ta hand om dessa...:) ha en fin dag, kram

LantlivsAnette sa...

Jaaa, visst är de ljuvliga dessa gamla planscher..jag har också budat hem två på tradera..jag lyckades få dom till ett kanonpris..100:-st !!!
Kraaam Anette

Unknown sa...

Jag tycker dom där plancherna ä så fina!! (dom hade fina saker på skolorna förr) Ha det gott. Kram Lenita

LOPPISLIV sa...

Det var en fin skolplanch du lyckats få tag på, så charmig!! Och fin i sina färger och milda toner. Verkligen Jättefin! Jag har ännu inte hittat en enda, kanske hittar jag en på sommarens loppisar om jag har tur...de är inte så lätta att hitta minsann så du hade tur där.

Himmel så söta de små valparna är också, så små....Superfin flaskställning du har också, de är så himla fina, en sån skulle jag gärna vilja ha också. Alltid en massa man tycker man fattas fast huset är fullt av prylar....hihi

Ha en toppenfin dag. Kram Paula

Sköna o Gröna Ting sa...

Visst är dom vackra dina planscher Ninni och du fick dom verkligen till ett bra pris.
I somras var jag på auktion och där ropades dom in för sju hundra kronor.., styck!!
Dom har blivit så populära, det skulle man väl aldrig kunna tro för si så där 30 år sedan då man fick ångest när man så dom hänga i skolsalen:)

Nu skall jag in till byn och ladda upp med mat, det sägs att vi kanske kan bli insnöade i morgon då det skall komma mängder med snö igen:(
Jag fick ett härligt mail ifrån min sambo i morse som befinner sig i USA (miami) att han hade precis legat i poolen i en timme och skulle vidare upp till baren och ta sig en kall öl.., usch, fy , pi vad otäckt det lät då!!!:)
26 grader och strålande sol.., det du Ninni!

Ha en skön tisdag och ta väl hand om dig
Kram kram
Marianne

Marie sa...

Grattis till ett bra köp! Riktigt fina..... gillar de gamla planscherna, men det är som Marianne (se ovan) skrev: det är lite blandade känslor då man fick ångest när de hängde i skolsalen.
Här har vi det frostigt vitt, solsken och 15 minus nu på morgonen.......

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fina, älskar skolplanscher och hade ju tur att hitta de tre jag helst ville ha på kommunens överskottscentral för 100 kr/st....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Lilla Rummet sa...

Hej! Jättefin planch. Var ett överkomligt pris....har sett att man kan få betala mycket mer för dem ibland.
Ha en härlig dag.
Kramiz Britt

Mitt hvite hus sa...

Så skjønn den var..ikke dyrt for begge to det..

klem Kersdtin

Fågel Blå sa...

Åhh så fin den var!
Jag har inte stött på nån än!
men det kanske kommer!
Kram Kathrine!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...