söndag 28 juni 2009

Turkos

Hej på er i värmen.
Jag har totalt snöat in på den turkosa färgen just nu,tycker det är så himla fint,här har jag satt några prästkragar i en av min gamla flaskor jag har.

Jag ska nog ta o köpa lite flera flaskor på någon loppis,det är så himla mysigt med gamla flaskor.
Hade tänkt åka på någon loppis i veckan som varit men har legat sjuk i feber och halsont som många gör nu,det är så typiskt att man ska åka på det när det är så varmt ute.
Men till er som är frisk passa på och njuta och komihåg att dricka mycke vatten.
Kram på er
ninni8 kommentarer:

BROCANTE sa...

Hei - stakkars deg som var syk - det har jeg også.... Det har ikke blitt mange loppis på meg heller. Flaskene er fine - jeg har også en del slike flasker som jeg liker så godt. Ha en fortsatt fin sommer!

Home No.1 sa...

Krya på dig!!!Inget vidare att vara sjuk nu...

Och turkost ger jag tummen upp för också=)

Kram Annica.

Kerstin sa...

Ja jeg er enig med deg.. turkis er vakkert...
Håper formen har kommet seg og at du får nyte av fin været..
Klem Kerstin

Nina sa...

Turkos är fint...

Krya på dig!

Tant Blå - inredningsbutik i Sala sa...

Hej du får krya på dej!!!
Jag var ute tidigare på din blogg, och kollade in ditt senaste inlägg om den turkosa flaskan, och då kom jag på att jag har supergam´la turkosa flaskor efter min mormor, så det var bara att gå ut i gårdshuset och leta och jag fann flera stycken... så nu är dom rengjorda och står och väntar på blommor....
Kram Kathrine
Tänk vad det är kul att maan kan få sån inspiration av varandras bloggar.

Viola sa...

Jamen så trist...nu när det fina sommarvädret är här..hoppas du snart har återhämtat dig...visst är dessa gamla flaskor ljuvliga..har flera sparade från min mormor..och det blev verkligen så rart med dina prästkragar, kram VIOLAN

Mitt liv - Mina drömmar sa...

turkost är min färg det! Jättefin nyans på flaskan!

Kram Annica

Inas sa...

Hej Du!

Tråkigt med att vara sjuk, krya på dig, jag vet hur det är... så ta det lugnt. Det var en väldigt fin flaska, det finns säkert fler, jag har några bruna men inga turkosa. Det är bra att dricka mycket vatten när man är sjuk också då blir man friskare fortare. Många goa kramar Ina... Vill bara tala om att jag har en smyckesblogg nu... inassmycken.blogspot.com kolla in den den är under uppbyggnad kram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...