tisdag 23 juni 2009

Är det de här jag behöver?

Hej
Känner mig väldigt ledsen i dag efter rehabmötet och då kommer denna kommentar till mig från en ANONYM vilket jag tycker är så fegt att inte våga stå för vad man har att säga vågar man inte det så ska man nog vara tyst annser jag ,här kommer kommentaren jag fick


Trött? Tycker du verkar full av energi. Målar och pysslar hela tiden+tar hand om hundar och hus.Inte så konstigt om du inte orkar jobba.....

Tack hörö du det värmer????!!!!!

Ha inte åsikter du inte vet något om.
ninni

17 kommentarer:

Nina sa...

Det finns alltid de som ska trycka ner en i skoskaften... troligen är det någon som inte tål att andra gör saker och ting.

Och...

man kan och SKA göra roliga saker när man är utsliten och svartbränd. Det var vad jag hela tiden fick höra. Så du gör rätt!

Kram

Vit som snö sa...

Jaa vad ska man säga... Ser att det då och då dyker upp anonyma kommentarer här o där som bara verkar ha en avsikt: att såra! O dessa kommentarer är alltid anonyma, ett påhopp bör man stå för!
Hoppas iallafall att du kan bortse från den trista kommentaren o att nästa möte blir bättre! Och framförallt att du får krya på dej!
Den varmaste av kramar! Cilla

Anonym sa...

Jag blir så ledsen när jag läser dessa påhopp!!! fruktansvärt fegt att lämna elaka kommentarer anonymt,min övertygelse är att det endast handlar om avundsjuka,inget att bry sig om alls,jag brukar inte kommentera i vanliga fall utan smyger bara runt o kikar o läser alla dessa undrbara inredningsbloggar och din är en av mina absoluta favoriter!!! kram Åsa

Mitt smultronställe sa...

Fy så elakt skrivit, inte mår man särskilt mycke bättre av en sån kommentar!!!

Hoppas du får en bra kväll, kram Camilla.

Vitt o Vältummat sa...

Det verkar som om att så fort man börjar känna sig någotsånär kry igen så ska dom slå en stekpanna i huvudet på en. Det vet väl du bäst hur du orkar jobba! Så är det inte liktydigt med att utöva sin hobby som att jobba. En hobby kan man lägga åt sidan när orken tryter. Dessutom mår man inte bättre av att sitta i en fåtölj och rulla tummarna!
Kram Åsa

Emma sa...

Det luktar avensjuka här!
Du är bäst mamma strunta i alla fegisar som inte vågar stå för nått! Du gör bara nått du älskar och är en hobby, det kan du bara lägga åt sidan där du inte orkar, man kan bara inte lägga jobbet åt sidan när man är trött. Det du gör hemma och på jobbet två skillda saker.
Jag äslkar dej världens bästa mamma!

Snuttan sa...

Vad äklickt fegt att skriva så anonymt.
Forsätt som du gjort innan. älskar din blogg

Stor kram till dig
Åsa

Fia... sa...

Fy * n vad tröttsamt med folk som lägger näsan i fel vattenpöl. Och dessutom inte vågar stå för det. Fegt att vara anonym.
Näe du TA INTE ÅT DIG, den där människan vet inte vad den pratar om. Jag står bakom dig till 100 % tjejen!!!
Kram Fia

H A N N A S - F O R M sa...

Hej Ninni!

Nej, så tråkigt att du fått en sådan kommentar...försök att skaka den av dig och tänk vilken tur du har som lyssnar på vad din kropp orkar och vill göra...pyssel, målning och lek med hunden ÄR som medicin för en som är utbränd. Har ett tips om en sida som har mycket kloka ord att tänka på, besök om du har lust:
http://www.kreativinsikt.se

Vad roligt att du blev glad för Anna Flebergs love"skylt", ser fin ut där den hänger!

Varm KRAM och ta hand om dig!
Hanna

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Förstår att du blev ledsen av den anonyma kommentaren. Jag instämmer med många andra i kommentarerna ovan att det är nog bara avundsjuka. Kanske personen i fråga inte heller har en utvecklad förståelse för hur man mår när man är utbränd. För somliga är kreativitet och skapande ett sätt att koppla av från allt det "jobbiga"! Tror att det är många människor som inte förstår det. Bry dig inte! Jag hoppas att den anonyma personen läser alla kommentarer och förhoppningsvis, blir lite klokare på vägen!

Kram Anna-lena♥

Kerstin sa...

Uff så utrolig leit å få slike kommentarer..tror de vil ha litt oppmerksomhet jeg.. jeg ville valgt å slette kommentaren og bare ignorere det. Har fått en slik anonym , men ga den ingen næring ved noen som helst oppmerksomhet...
;Men så trist å måtte ta i mot en slik bemerkning.

Håper du klarer å heve hodet og ikke bry deg...kos deg med det som gir det energi...

Klemmer Kerstin

Carina i lingbo sa...

vilken elak människa.
Men du bry dig inte om de som denna anonyma skrev, alldeles säkert någon som är avundsjuk.
men för feg för att våga stå för sina åsikter tydligen.
Så fortsätt att pyssla på som du gör.

märta sa...

Fy för de som alltid måste komma med negativa och tråkiga kommentarer. Jag tycker att vi ska försöka att hjälpa varandra och försöka att bära varandras bördor. Livet blir så mycket enklare och kan man hjälpa någon så får man så mycket igen. Så jag hoppas att du inte grubblar över den tråkiga kommentaren utan att du känner att vi andra står på din sida och stöttar dig i ditt jobb att komma tillbaka och hitta livsenergin igen! Ha det så skönt och en stor kram från mig! Märta

Mamma Millan sa...

Hejsvejs..japp känner sååå igen det!!med vart sjuksktiven..men pysslar o donar för att må bra.
i min förra blogg så fickjag en del trista anonyma komenntarer.....tillslut låste jag den bloggen. Nu har jag tagit bort anonyma kommentarer...det spelar ingenn roll om man får 100 underbara...det täcker med 1 illa menad...då tappar man lusten med en gång...för flera dar framöver!!!
Som du säger...de ska inte yttra sig om något de fakrtiskt inte vet något om!!!Så det så;)))

Kramelikram
~♥ Millan ♥~

Underbara Hem I En Ladugårdsbyggnad sa...

herregud varför kollar sådana människor i bloggar då , den mår säkert inte bra själv
kramis

Underbara Hem I En Ladugårdsbyggnad sa...

hejsan
jag funderade lite angående din anonyma kommentar som du fick, alla vi som bloggar kan nog råka ut för sånna här tråkigheter,men de ska kunna gå att ställa in så man kan se ip nr och vilka det är som är anonyma,jag ska kolla mera om detta när jag flyttat ,för min dotter vet hur man gör
ha de gott i värmen ,imorgon lörda går mitt flyttlast till landet
kramis

Hemma hos lilla mig sa...

Vad trist det är med elaka kommentarer. Tycker det luktar avundsjuka av det. Varför lägga ner engergi på andras liv de inte vet ett skvatt om.
Stå på dig och hoppas att du kan ruska av dig detta.
Bra att ha en mätare på bloggen som jag har.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...