måndag 8 juni 2009

Planteringsbord

Hej på er
Måste visa mitt nya planteringsbord jag köpte på coop efter ett tips från Cilla med bloggen vit som snö,visst är det fint helt i zink.


Dekorerade det med lite trädgårdspyssel ,man kan ha det här fina bordet till så mycket,varför inte ha det som serverings bord ja det finns många fina idéer kring det.
kram o ha en trevlig kväll
ninni


8 kommentarer:

Anki sa...

Åh, det är jättefint! Tänkte oxå köpa ett men då var dom givetvis slut, hmm...
Du hade tur du, det är säkert många som vill ha ett *ler*

Stor kram till dig!

Vit som snö sa...

Vad kul att du hittade det!!!
Men skumt att dom var dyrare hos er. Men det var ändå värt det, dom är fina! Håller med, det har 1000 användningsområden! Tänk dej att julpynta det med mossa o annat!
Kram Cilla

Inas sa...

Hej Du!
Det var ett tag sedan jag var här men tiden har runnit iväg å jag har varit på semester en vecka å cyklat men nu är här igen. Visst är det fint med zink skulle passa bra i mitt växthus, men det får bara ett tag. vad fint det var i ditt förra inlägg gillar industrilampan och texten på väggen.

Ha en bra kväll å många goa kramar Ina

Ida sa...

Hejsan!
Vilket otroligt fint bord. Tack snälla för tipset. Jag ska kika efter det så snart vi kommer in till stan. Blev ju jättefint med alla vackra detaljer på.
Kram Ida

Anna-Lena sa...

Bordet är verkligen jättefint. Det är ju lika fint inne som ute! Såg det också på Cillas blogg. Måste åka till Coop på lite jakt jag med!

Kram Anna-Lena ♥

Levindas Värld sa...

Hej!

Ja visst var kannan superfin :)

Måste hålla mig ifrån butiker nu på ett tag tror jag...haha!

Ja det där planteringsbordet stod jag med och kikade på sist jag var på Coop, det är verkligen superfint men tyvärr hade jag ingenstans att placera det...suck!

Kramis!

gustavianvintage.se sa...

Så fina bloggar du har !
Och tre stycken, hur hinner du med.
Kramar Marie

Inreda Mera Hemma sa...

Vad fint:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...