onsdag 24 juni 2009

Färdig målat






















Halloj på er
Först vill jag tacka för allt stöd som jag har fått från alla goa människor där ute,det känns mycke bättre idag,man börjar nästan tvivla på sig själv och sitt sätt att tänka när man får sådana kommentarer,jag har fått lära mig att gör bara saker du tycker är roligt och som ger dig positiv energi,och det är precis det jag försöker göra , men tydligen är det folk som retar sig på det,som jag skrev till någon av er så har min man hjälpt mig att måla till 90% av allt för jag känner att orken tryter ibland,vi hade tex.våra barn med respektive och barn barn hos oss på midsommar afton,jag fick gå och lägga mig kl 2000 för då orkade jag inte med mera,och min familj har full förståelse för det vilket jag är så tacksam för.
Jag skulle lika gärna kunna lägga mig ner och ge upp och inte göra nånting,tror inte att någon människa skulle må bättre av det.
Och det värsta av allt så tror jag att det är någon i min närhet som skrivit den elaka kommentaren för det finns ingen annan som kan veta hur jag har det hemma,men det verkar den här personen tro sig veta.
Ja nog om detta, jag vill att min blogg ska ge positiv energi till alla där ute och till mig själv.
Köks möblerna är ialla fall klara nu och jag är jätte nöjd med dom,vi ska sätta nytt tyg på stolarna bara och sen ska det sys nya volang kjolar lånade en volang kjol från matsalen och provade på en av stolarna när jag fotade.
Tog en tur till Madame Nyberg i går också för att köpa några fler gamla handukar med monogram,som ni ser så har jag en av dom som duk på köksbordet. och du Anna-Lena tack för att du tog dig tid att lyssna på mig,du är så himla gullig jämt.
Lite kvälls mys vart det när resten av familjen hade gått till sängs, då tände jag alla ljusen och satt där för mig själv och bara mös en stund,den var riktigt ro givande.
Kram och stort tack för alla uppmuntrande kommentarer!!
ninni






18 kommentarer:

Titti sa...

Vad mysigt du verkar ha haft med alla ljus =)
Det är du värd!!! Ta hand om dig.

Kram Titti

Mitt hvite hus sa...

Ikke kjket å ta i mot slike kommentarer som jeg skrev sist... men børst det vekk og gjør akkurat det du føler er riktig for deg og ikke minst gir deg positiv energi.. det er da du blir raskest frisk igjen...
Er selv sykemeldt for tiden...
Kjøkkenbordet ditt ble nydelig.... og veggene har en skjønn farge... Et rom du kan sitte å kose deg i å få påfyll av positiv energi...
Ønsker deg en fin sommer dag...
Klem Kerstin

Levindas Värld sa...

Hej Ninni!

Åh va fint det blev, du har dekorerat så fint också :)

Läste nyss om rehab-mötet samt om den elaka kommentaren. Hur orkar man som människa lägga energi på att klanka ner på en annan människa bara för att få denne, i det här fallet dig att må ännu sämre än vad du redan gör. Fattar inte att man kan finna glädje i att såra andra, fy fasen!

Men som sagt var så ska du bara skita i den kommentaren, den är inte värd att lägga energi på. Du ska göra det du mår bra av för det ger positiv energi och det är drivmedlet i vår kropp och vårt sinne. Utan glädje och positiv energi kommer man inte långt, då ger man upp och det mår som sagt var ingen bättre av.

Så stå på dig och gör det du mår bra av vännen!!!!

Angående jobbet så hoppas jag att de förstår att du behöver mer tid på dig om du inte känner att du kan gå tillbaks i augusti.

Hoppas att vi kan träffas nåt i veckan, vore jättetrevligt :)

Hjalle är ju i Las Vegas nu han och kommer hem nästa vecka på tisdag så jag är singel ett tag nu...hihi!

Många kramar från mig!!

Lilla Rummet sa...

Men lilla goa vännen, vad ledsen jag blir när jag läser om den anonyma kommentaren. Kan man inte stå för det man tycker utan att vara anonym....och dessutom skall man inte göra dessa påhopp, för ingen vet hur man egentligen mår förutom de närmanste i sin omgivning. Har själv varit dålig med värk som du kanske sett i bloggen, har inte kunnat allt, ej heller varit barnpiga för mina barnbarn om inte sambon varit hemma. Har även fått höra du kan väl inte var sjuk som ser så fräsch ut.....Försök att slå bort detta negativa och se framåt och lev och gör det som du mår bra av, t ex måla och pyssla de är ju rena rehabiliteringen om denna person inte visste det.
Snyggt det blev i köket, jag bara njuter av bilderna.
Och tusen tack för ljuspåsarna som kom med posten igår.
Ursäkta att det blev långt.
Ha de gott vännen och njut, lev och gör det så är bäst för dig.
Många varma kramar Britt

StinasLoppis m.m sa...

Hejsan, fy vad tarvligt av den anonyme-avunsjuka människor som inte fattar något .Usch ja blir förbannad av sånt . Ger dej en massa styrkekramar så du orkar fortsätta /STINA

Lisa.L sa...

men hur kan man kläcka ur sig nåt sånt ? suck...
Ville i allafall säga att möblerna vart så fina =) jätte tjusigt ! ha det så bra och ta hand om diG! och bry dig inte om folk som inte har bättre för sig än att spy ur sig sånna dumheter.. *kraaaaaM*

Anne-Lie sa...

Hej min vän!!!
Men vad fint det blev i köket!!!
Den elaka kommentaren....skitstövlar finns det gott om!!!Och avundsjuka!Jag tycker att du ska se det som terapi det du håller på med.det gjorde jag!!Och utan mitt stora heminredningsintresse,hade det nog gått åt skogen!Och jag tror det skulle vara lika för dig!Så bry du dig inte ett smack om vad avundsjuka människor tycker och definitivt inte anonyma fegisar!Fortsätt du och pula på,så ses vi kanske snart!!
Massor med kramar
Anne-Lie artur&gerda

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Sååå fint du har gjort med det målade bordet och stolarna! Vilket jobb! At¨t måla stolar är jobbigt, det är så många sidor och pinnar hela tiden...
Synd om dig att du fått en besk kommentar av någon... Hoppas att du inte tar allt för illa vid dig! Du vet ju själv bäst hur du mår...
Och det syns ju inte på bloggen...
Kram
Marie

Märta sa...

Vad snyggt bordet och stolarna blev! Hur gör du för att det ska bli så fint när du målar? Jag har problem med att färgen rinner och att det blir randigt. Vad gör jag för fel tror du? Handdukarna är jättefina! Så snyggt med det röda och vita! Ha det så gott! Märta

Ett ögonblick sa...

Hej!
Vet inte hur jag hamnade här på din blogg, men vilken tur att jag gjorde det, jättemysigt. Vilket jobb du har gjort, det tar tid och är lite bökigt att måla, speciellt stolar. Håller själv på med just stolar nu och har en målning kvar. Jag återkommer:)
Ha det gott!
//lisamaja

Lisa Marklund sa...

Men gud så fint det blev, förstår att du satt och mös en stund för dig själv :-)
Hmm, tänk så många fina kommentarer du får jämfört med en anonym dålig. Inget att bry sig om folk tycker så mycket utan att veta egentligen
Varma kramar Lisa

Vitt o Vältummat sa...

Så fint det blev! Riktigt mysigt!
Ha det bra!
Kram/Åsa

Snuttan sa...

Vad fint det blev. Helt underbart.
Skönt att du känner dig lite bättre idag.
Gör det du orkar strunta i elaka komentarer
Kram

Hemmet Är Min Borg sa...

o gud så snyggt det blev köksgruppen är urfin, och söta handdukar till detta
kramis

Anonym sa...

Hej Ninni

Möblerna blev jätte fina, allt är fint, du är så duktig.
Den som har komenterat dej med en så störd komenter är bara AVIS.
Ruska av dej det å ta åt dej av alla andra underbara komentarer.
Kram Petra
PS:Din blogg ger massor med positiv energi, så de så...

Anki sa...

Hej vännen!
Vad jättefint det blev...du är så duktig att få till det!
Missade ditt förra inlägg...men har nu läst ikapp! Jag säger bara fy f*n, vilka dårar det finns! Anonym!??...självklart, helt otroligt att folk kan gnälla o vara elaka utan att våga stå för det!! Det är säkert nån bitter krake som lider av avundsjuka! Ta inte åt dig vännen, tokar finns det överallt! Jag är hemma pga värk i kroppen...vissa dagar är bättre, andra är skit...& jag har oxå fått höra både det ena o andra!
Var inte ledsen vännen, världen är full av oförstånd & avundsjuka...och Vi är värda mer än så!

Njut nu av solen gumman! Stor kram!

Kristall & Pynt sa...

Så fint det blev och volankjolarna är pricken över i.
Jag läste ditt förra inlägg, den elaka människan som skrivit det verkar vara avundsjuk och mycket oförstående, hon eller han har nog aldrig mått dåligt. Jag tycker du ska fortsätta göra saker som du mår bättre av.
Ha det gott
Kram Sofia

Helena sa...

Å så snyggt det blev och vaf dort det gick! Ha en fortsatt skön vecka! Kram Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...