tisdag 3 november 2009

Spetshylla

Godmorgon
Jag har köpt en spetshylla av viveka som jag är så himla nöjd med,som ni kanske ser så står den på en stol just nu,det är lite annat fix som ska ordnas innan hyllan kommer upp.
Jag kommer också att tona ner mitt bloggande en aning då jag känner att det tar för mycket energi av mig just nu ialla fall,tiden räcker liksom inte till riktigt,och jag har fått besked om att jag har en infektion i tarmarna och vidare utredning pågår.
så det är nog bäst att sätta hälsan i första rum just nu,men visst kommer det inlägg men inte lika tätt som tidigare,en tre fyra gånger i veckan kanske det blir nu istället,jag känner att det blir alldeles för mycket tid vid datorn.
kram på er o ha en go dag
ninni

17 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Godmorgon Ninni!
Vad tråkigt att höra att du inte mår så bra!
Det är ju inte meningen att man skall bli sjuk av att blogga, men som du säger, att det tar för mycket tid, och då blir det stress med allt det andra.... Bra beslut av dej att trappa ner!
Du skall se att då blir det också bättre med magen!
Jag kommer i alla fall att följa din blogg, jag älskar att gå in här och inspireras av dina underbara bilder!!!!
Kram på¨Dej, och ha en bra Dag!
Kathrine!

Mitt hvite hus sa...

Nydelig hylle du har fått fatt på.. Uff så trasig med betennelse i tarmene... håper du blir raskt frisk.. klemmer Kerstin

Anonym sa...

Godmorgon vännen!

Tråkigt du inte mår bra! Klokt att trappa ner det finns en värld utanför datorn också. Det viktiga är att du tar hand om dig själv och försöker bli frisk igen.

Tror din mage kommer att må mycket bättre när du slutar att stressa!

Ha en bra dag!

Massor med krya-på-dig-kramar i storpack/Renate

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Hej!
Jag har oxå köpt en likadan spetshylla av Viveka! Den är verkligen fin och min har inte heller kommit upp på väggen ännu. Vad fint du har ordnat med spetsarna! *ler*

Klokt av dig att dra ner lite på bloggandet, och sätta hälsan först och främst!
Jag hoppas verkligen du blir bra i tarmarna.

Oavsett hur mycket du än kommer blogga framöver så följer jag alla dina inspirerande inlägg!

Ta hand om dig!
Varma kramar Linda

Fru Ekeby sa...

Hejsan svejsan!
Så tråkigt med din mage. Men bra att den utreds.då finns det hopp om att du får hjälp!
Ta det lugnt och sköt om dej önskar fru Ekeby.

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad tråkigt att du inte mår bra, hoppas du snart får må bättre! Jag har känt att 3-4 uppdateringar i veckan känns rätt lagom så du gör rätt i att dra ner på bloggandet, hyllan är helt underbar!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Hej
Krya på dig och ta det lungt.

Mrs Krumelur sa...

Superfin hylla!!

Krya på dig nu, hoppas allt blir bra snart!

Kram Mrs Krumelur

Viveka i Bläckhornet sa...

Men hej Ninni!

Så trist att du blivit dålig så där. hoppas verkligen att du får hjälp fort så att du blir frisk igen.

Sååå roligt att du uppskattade hyllan. Det blev jättefint i den. Har två till beställningar som ska iväg i veckan. Sen ska mannen få göra lite andra lådor som jag kommer visa på bloggen. Eventuellt till försäljning.

Jag har alltid tyckt att du är fantastiskt kreativ framför datorn.Fattar inte hur alla har tid. Man vill ju svara alla kommentarer och kika in på andra och lämna kommentarer. Plus fotografering och inlägg. Allt tar ju väldigt tid. sen är ju vardagssysslorna utöver.
Mannen knorrar ibland och tycker jag sitter alldeles för lång tid vid datorn...fniss.


Kram Viveka

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt att höra att du inte känner dej bra.Tur att dom utreder

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt att du inte mår bra.Tur att dom utreder så du får hjälp.Vilken fin hylla .kanonfin.Ha en skön tisdag och njut och ta det lugnt kramizar ~~~~RITA~~~~~.

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej rara Ninni,

först vill jag gratulera i efterskott på eran 30 årsdag och önskar lika många år till av glädje! Det andra var det tråkigt att läsa att du har infektion i tarmarna och hoppas att du tillfrisknar snart å att det inte är allvarligt! Bra att det görs en utredning så man kan ta tag i det snarast! Helt rätt att vila och tänka på dig först, din hälsa, utan den går det inte, vi bloggisar finns kvar och det finns inga måsten!

Sänder en massa krya på dig rosor!
Kramar Elin.

Agnes Maria sa...

Skickar massor av krya på dig kramar !
Och ett jättetack för dom fina som kom med posten idag, jag är så nöjd, dom hamnade bums i en dekoration med mossa, snyggt !
Åsa

Viola sa...

Underbar hylla, var rädd om dig och hoppas det ordnar till sig snart så du mår bättre, kramen VIOLA

Anna-Lena sa...

Hej Ninni!

VAd tråkigt att du inte känner dig bra. Hoppas att du snart är på bättringsvägen och att läkarna hittar adekvat hjälp för dig! Du har varit så flitig och duktig med alla dina härliga inlägg men du gör helt rätt som drar ned på inläggen. Hälsan är ju det viktigaste och att vara med nära och kära! Jag har inte varit lika duktig som du men märker ändå att jag också måste dra ned på takten. Men det är svårt för det är ju så kul samtidigt... Ta hand om dig nu vännen, var rädd om dig!

Kramar Anna-Lena♥

Vit som snö sa...

Den hyllan är såå fin!
Hälsan och familjen är det viktigaste av allt brukar jag säga så du gör helt rätt! Du kommer ha oss alla besökare kvar ändå även om inläggen är glesare. Jag siktar på 3 inlägg i veckan o då hinner jag annat också, det känns viktigt för mej. Bloggen ska kännas kul och inte som en press.
Sköt om dej söta Ninni! Kram Cilla

Eva sa...

Hej
Åh vad ledsen jag blir att du inte mår bra...Men det är klokt av dig att sätta hälsan i första rummet. Vi bloggläsare finns ju alltid kvar,känn ingen stress för att lägga ut text och bild. Det viktigaste är ju att du tar det lugnt och orkar med vardagen.
Jag har fått mycket inspiration av din blogg, och jag önskar dig allt gott.
Kram, Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...