söndag 15 november 2009

Sjuk

Godmorgon.
Jag har blivit jätte snorig och har ont i hallsen,fy va tråkigt det är att känna sig så här hängig,och jag som ska jobba idag,men det är bara fyra timmat så det lär nog gå det med.
En vacker kula från jeanne d arc living får ligga framme på min gamla rakspegel.

Ja det här är lite bilder från matsalen,som jag tog härom dagen,det är inte lätt att fota nu när det skymmer på dagarna,nästan alla bilder blir dåliga Grrrr.....
Kram på er o ha en go dag!!!!
ninni6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker du fick bra foton trots lite ljus. Så fina gardiner du har, och rakspegeln är jättefin där över stolen. Att du fått ont i halsen var inget kul, blir jobbigt och jobba nu. Var rädd om dig, och krya på dig.
Goa kramen
AnnaMaria

Hemma hos lilla mig sa...

Är ju jättefina bilder ju. Verkligen en fin kula du har på den vackra spegeln.
Krya nu på dig.
Kram

Fågel Blå sa...

Hej Ninni du får krya på dej!
Och vilka underbara bilder du visar idag från ditt matrum!
Kram Kathrine!

Lisas torp sa...

Underbara bilder du visar! Så trist att du är sjuk! Det verkar vara en sån tid nu och mörkret ska vi inte tala om!!! Säkert hänger det ihop!
Krya på dej!
Kram
Lisa

Anonym sa...

Hej, Ninni!

Stackars liten! Jag har också ont i halsen och känner mig vissen. Spydde i morse vid halv fyratiden. Vi sitter i samma båt och få ro ut det här tills *ler*.

Hoppas du fixade dina 4 timmar!

Vilken vacker stol under din fina gamla rakspegel!

Massor med krya-på-dig-kramar/Renate

Charlie och Novas mamma sa...

Hej mamma! Ja förstår precis hur det känns. Men det vet ju du oxå att alla blir irriterad i bland, det har du vart många gånger på oss när vi var små oxå. Jag blir lätt irriterad när jag inte får jobba i fred oxå tycker jag att fredde är som ett mähä hela tiden, därför jag blir irriterad hela tiden. Men lillkillen är glad idag i alla fall :)
Puss och kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...