tisdag 6 oktober 2009

Ägg korg

Den här snygga äggkorgen kom jag hem med från Tant Elwira för ett tag sen.


Visst är dom lite mysiga dom här korgarna,min man blev storm förtjust i den,han var ut och plockade äpplen i den härom dagen.
Det är bråda dagar,nu ska jag upp till valparna och ge dom mat ,har på förmiddagen sytt två lampkjolar som jag har fått beställning på,sen har jag damsugit och torkat golvet,tvättat varit ut med hundarna packat varor som ska skickas så nu ska duschas och sen är det dags att börja tänka på mat.
ja kram på er så hörs vi
ninni



7 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Ninni fin äggkorg du handlat, dom är väldigt användbara....
Har du tänkt på struten nånting?
Ha en bra förtsättning på Dagen!
Kram Kathrine!

Nyanser av vitt sa...

Åh vilken fin korg. Stressa inte för mycket bara.
kramis Agneta

Viola sa...

Håller med..dessa korgar är verkligen rara..kan tro att det är mkt att passa när man har fått smått...:) ha en skön kväll, kram

Unknown sa...

Så koselig eggekurv du har fått....du er heldig.
Klem...Ellen

Anonym sa...

Så fin eggekurv du har fått...du er heldig, synes de er så fine og de kan brukes til så mye:)) Liker også veldig godt skapet ditt fra jeanne d'arc living...det har jeg hatt lyst på såååå lenge:)
Ha en fin kveld!
Klem

Anna-Lena sa...

Vilken härlig korg, förstår att du är förtjust i den! Vad duktig du är som snott ihop lampkjolarna, beundrar din ork och kreativa förmåga.

Kramar Anna-Lena♥

Unknown sa...

Åh Ninni, du inspirerar mig nåt så enormt ska du veta. Oändligt vackra saker du visar .. men oj vad du hann med mycket igår ha ha. Min dag var inte så produktiv - fast jag satt med bokföring hela dan o då känns det inte lika kul.

Tusen tack för gratulationerna - o visst visar jag ursnygga kuddar på bilderna!!
Måste säga att dina sminkväskor är enormt fina ... o en massa annat oxå. Julklappar tänker jag nu ... återkommer med order - lovar!

ha en skön onsdag,
kramar Malin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...