lördag 1 augusti 2009

Tradera fynd


Godmorgon på er
Här ser ni mitt senaste tradera fynd,en vacker kanna ,jag har en liknande hemma som jag köpte på loppis för några år sen men den är det ett litet hål i så det är svårt att ha blommor i den med det går nog att fixa till kanske,men nu har jag den här som jag kan ha vackra blommor i.

Igår kväll tände jag den här lilla mysiga ljusstaken som kommer från Lisbeth Dalh,vilket underbart sken det blev av den.






Ja idag börjar jag dagen med en långpromenad med hundarna i skogen,jag har bara mina två tjejer hemma nu då min man åkte iväg och fiska och tog våra grabbar med sig,det är viktigt att dom får bra motion nu när en av dom ska få valpar om 4 veckor,valpningen går mycke lättar för dom om dom har bra kondition,å vad jag längtar till dom små sötnosarna kommer.
Ha det nu så gott i dag alla goa bloggare och andra.
KRAAAAAAM
Ninni




5 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Hej Ninni,jösses vilken underbar kanna du fått fatt i, och ljusstaken var helt underbar, vilket sken när alla ljusen var tända, vad mysigt med små valpisar..... vilken lycka....
Nu när jag sitter här och skriver till dej kommer jag på att jag har en liknande kanna bland mina loppisprylar uppe på vinden.... måste upp och leta....
Om jag hittar den skall jag visa bild på den, jag lovar..fniss, fniss
Ha en bra Dag!
Många kramar Kathrine!

Anna sa...

Va mysigt du hade det med tända ljus, ser så stämningsfullt ut.

Vet inte om du är hemma men jag har skickat iväg ett mejl till dig om lördagsrunda :)

Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysig ljusstake.Himla stämmingsfyllt sken det blev i från den.Ja det är mysigt med ljus i alla former.Gullig kanna du har hittatpå tradera.Mysigt med snittblommor i kannor.Ha en mysig lördag kramizar RITA.

Vitt o Vältummat sa...

Fin kanna och lycka till med valparna!
Kram/Åsa

Agnes Maria sa...

Så vacker kanna, och ljusstaken.... fantastisk ! så fint när du satt spetsbanden på den.
Men så roligt med tillökning i familjen, det blir spännande, hoppas vi får se lite bilder av godingarna.
Ha det gott.
Kram Åsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...