måndag 3 augusti 2009

Kvälls mys

Hej på er
Så här mysigt hade vi i går kväll framför tven,tycker det är lite mysigt nu när det börja bli lite mörkt på kvällen och man tänder en hel massa ljus.

Idag bli det en lugn dag har lite ont i halsen igen och känner mig inte pigg,kanske min dotter har smittat mig ,hennes familj är nämligen dåliga hela gänget.
Kram på er
ninni

9 kommentarer:

Viola sa...

Hoppas det halsonda går över fort...vackra stämningsbilder..men här är en som inte känner för kvällsmörker igen..blir lite depp...kände igårkväll hur svart det var kl 23 på kvällen..kunde knappt inte skönja grannhusen...men det är bara att gilla läget, ha en fin dag, kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina bilder.Vackra stämningsbilder.Hoppas det halsonda går över fort.Ha en mysig måndag och krya på dej kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Kerstin sa...

Så suoer koselig...du er så flink å dekke.... Håper halsvonde forsvinner snart... God bedring..

Klem =)

Elin sa...

Åh så vackert framdukat... en så härlig stämning... jag hoppas verkligen att du känner dig bättre snart... och kan få njuta av den sista sommaren som kommer nu...

Många kramar
Elin

Britt sa...

Så stämningsfulla bilder du visar....ja det är mysigt när det blir lite mörkare på kvällarna och man tänder massor av ljus.
Ha en skön måndag och krya på dig
Kramiz Britt

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Krya på dig.
Det låter som om du gillar hösten,jag skulle önska att jag gjorde det men ack nej mörkret är inget för mig.
Kram Agneta

Hanna sa...

Så mysiga bilder.
Han en bra måndag.
Kram
Hanna

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Mycket fin dukning å vad mysigt det blev! Typiskt att bli dålig när vädret börjar bli bättre med sol, det är ingen höjdare. Drick honungste så håller jag tummarna till att du blir frisk snart! Tack för kommentaren! Å det ska bli spännande hur sakerna från loppisen kommer att göra sig när man har placerat dem på sina platser!

Ta väl hand om dig å krya på dig!
Många varma kramisar
Elin

Vita små hjärtan sa...

Å så mysigt du fixat till!
Krya på dig vännen!
Kram Agnetha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...