torsdag 27 augusti 2009

Odd molly

Godmorgon på er
Har ni sett så vackra kläder från Odd Molly,dom är det vill ha varning på,synd bara att dom är så himla dyra.
Men visst blir man sugen på dessa skönheter.

Här ser ni min gamla kristallkrona i bondrococo,jag älskar dom här stora gamla prismorna,man blir lite hemmablind och glömmer av att det är så vackert med denna lampa men i går kväll när jag satt och kikade på TV så slog det mig va vacker denna lampa är så jag tog en bild.


Samtidigt som jag satt där så hade jag tänt denna underbara lyckta som jag jag nästan glömt bort, ja det blir så när det är sommar och ljust dygnet runt nästan , men igår så tände jag den för första gången på länge,mysigt!!!!
Kraaaam
ninni
9 kommentarer:

Tant Blå sa...

MMM, vilka ljuvliga kläder från Odd Molly, speciellt klänningen, och den stora Lyktan från Olsen Och Jensen,är helt underbar...
Skall ta mej en tur till Formex i Helgen, och bara njuta...
Ha en bra Dag
Kathrine!

SussiLi sa...

Hej!

Gillar Odd Mollys design jätte mycket, men tyvärr passar inte kläderna min kropp:((...när jag sätter på mig dessa så ser de så fina ut på galge men när de kommer på mig blir jag rund som en gräddbakelse.

Hej från Anneli...SussiLi...

hemma hos lilla mej sa...

Vad snygga kläder från odd molly kanon.Snygga lyktor.Du frågade om filmen män som hatar kvinnor.Jag tycker den var riktigt bra.Ha en mysig dag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Elsa och Helena sa...

Oj, så fin lampa i bondrokoko en sån har jag letat efter länge. Håller med...dom stora prismorna är underbara!!

Kram Helena

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad mysigt å tända lite ljus! Kristallkronor är vackra å dess prismor som hänger o glittar så fint! Vilka fina kläder från odd molly, kan tänka mig att det kostar! Kanske kommer du att göra något nu när hösten smyger sig in eller vintern när man sitter inomhus å myser. Det brukar jag alltid göra, sticka en massa kofter å virkar sjalar, perfekt framför tv:n.

Ha en underbar dag!
Kramar Elin

Mioora sa...

Jag som älskar smycken blir sugen på att göra örhängen av prismorna i din lampa :)

Franskir Draumar sa...

ja, de er helt fantaskiske kläderne fra Odd Molly. De findes ikke her i Island. Måske heldigvis, fordi de er jo hammerdyre, og med vores dødlige krone tør jeg ikke at tænke tanken færdig hvor meget de ville koste her hjemme.

Din lugt er helt fantastisk flot. Har set såddan nogle rundt om i blogverden (eller nogle der ligner) og spekuleret over hvem producerer dem. ?? Vil meget gerne få fat i slik.

kram
Dagný

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Så fina kläder från Odd Molly.
Den lyktan är ju helt underbar, jag har en likadan och det är min favorit lykta.
Kram Sofia

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej Ninni!
Tack för din rara hälsning hos mig! Vad kul att du hittade till mig så jag fick möjlighet att kika in till dig!
Odd Molly har så mycket fint! Din kristallkrona är underbar! Fint med de blaffiga prismorna. Härligt pyssel du bjuder på här på din blogg! Kommer gärna igen!
Kram vännen!
nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...