onsdag 26 augusti 2009

Salt o peppar

Godkväll på er
Köpte dom här väldigt enkla men underbara salt i pepparkaren på Madame Nyberg idag,mycket enkla men jag tycker om dom jätte mycke.
Det är ofta det enkla som är det vackra eller hur ?!I mina gömmor så hittade jag den här roliga bakformen som jag totalt glömt bort att jag hade,lite rolig tycker jag med en form av en fågel på.

Så har det hänt lite tråkig också idag,en nära släkting har blivit allvarligt sjuk i svininfluensan och ligger på sjukhus i danmark med konstgjord lunga,ni har säkert hört om det på TV ,jag fick ett telefon samtal för en stund sen och fick reda på att det är en kusin till mig vars barn som dom pratar om på TV som har flugits till sjukhus i Danmark,otäckt tycker jag men läget är visst stabilt med honom,hoppas det blir bra,vi får sända en läkande tanke till honom,eller hur.
Kraaaam på er
ninni

10 kommentarer:

Charlie och Novas mamma sa...

OJ va läskigt! Tänk det hade vi ingen aning om i morse när vi satt och läte om det.. Ursch! Håller tummar och tår för honom!

Jag trodde du skrev om katten och tyckte du överdrev en aning när du skrev släkting hehe..

Pia..... sa...

Usch det låter inte nåt vidare..med influensan...hoppas det ordnar sej för din släkting......fina salt och pepparkar du fått tag i..enkelt som du säger är vackert...kram..Pia

Charlie och Novas mamma sa...

Jag känner mej inte det minsta grillad, känns inte ens som att jag har solat! Jag måste ha en konstigt skinn!
Kramisar!

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt med influensan inget roligt alls.Hoppas verkligen att det går bra.Vilka fina salt och pepparkar.Ja det är som du säjer det enkla är vackrast.Ha en skön kvälll kramizar ~~~~RITA~~~~

Ölandstok sa...

Fy tusan för H1N1. En del säger att den bara är en "vanlig" influensa medans andra säger att den är i klass med spanska sjukan. Man vet verkligen inte vad man ska tro! Hoppas i alla fall att han kryar på sig!!

Så fint du gjort på ditt månbord. Din idé med äpplen och granris till jul kommer att bli jättemysigt =)

Många uppiggande kramar!

Vit som snö sa...

Jaa, gud vad läskigt! Undrar vad det blir med den flunsan... Jag har ett yrke som gör mej väääldigt utsatt o klart blir man orolig!
Lylliga dej som får strosa in på Madame Nyberg stup i ett! Jag föll för henne och hennes butik, såå go ägarinna! O jag är lite av en salt-o pepparkar-samlare. Dina var vackra!
Kram Cilla

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Vad tråkigt! Det är verkligen jobbigt med svininfluensan, tycker det närmar sig och man blir orolig eftersom vem som helst kan bli drabbad. Håller tummarna att båda ska bli friska! Det enkla är det som kan vara det finaste!

Många kramar
Elin

Kerstin sa...

Uff så kjedelig med slektningen som er blitt syk... håper han kommer seg snart..
Uff skummel sykdom dette... man vet liksom ikke hvem som blir allvorlig syk ..

Tenker på deg..
klem O=)

Nyckelpigan sa...

oj så hemskt med din släkting, hörde på tv häromkvällen om detta faktiskt! det är så tragiskt! hoppas han piggnar till bara. önskar dig en bra dag - kram

Ninni sa...

Jasså det är din släkting det handlar om detta..Ja fy sån hemsk sjukdom när man inte ens kan få hjälp härhemma i Svedala. Jag bor ju rätt nära Bernö och handlar där ofta...och tycker det är jättejobbigt att det liksom kryper nära. Måste vara jättejobbigt att ha sonen på sjukhus så långt bort. Danmark är ju inte nästgårds precis. Håller tummar o tår att han blir frisk igen..
Kram Ninni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...