lördag 25 februari 2012

Butiken

Godmorgon.

Här kommer min butik att vara,vi bygger om vårt garage till gårdsbutik,det kommer att sättas in en dörr på gaveln av garaget.
Ser ni det är bara en byggarbetsplats just nu,idag kommer väggen att komma på plats,ja det bli inte mycket kvar av garaget,men min man får iallafall in skoter och motorcykel,men bilen får vi inte in,men vad gör man inte för att få en butik,fniss..........
Vi kommer att ha full takhöjd där och allt kommer att målas vitt så det bli ljust och fint.
Fortsättning följer under resans gång.
Ha nu en underbart fin lördag!!!!
Stora största kramen till er alla.
Ninni

5 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh jag är sååå glad för din skull!!! Och va roligt att bygget är igång nu också :-) Ska verkligen bli spännande att se allt ta form! Och tveka inte att be om hjälp om det skulle behövas, jag hjälper gärna till om jag kan...hihi!!

Kram!!

Skogslyckan sa...

Ja men vad kul! Blir kul att följa detta. Ha en fortsatt skön helg, fast ni grejar väl för fullt kan jag tro. Men det är ju kul det också!!
Kram Pia

vitaspets sa...

Blir kul att följa detta ...
Kram Karina

Lavendel o Lantliv sa...

Himla spännande att få följa, ha en skön lördag!
Kram Eva-Lena

CARINA I OCKELBO sa...

Men va skoj med butik hemma på gården. Min dotter har en gårdsbutik hemma i uthuset i Ockelbo, bredvid sitt bostadshus. Johanna har Magasin 139 öppen på lördagar och lite då och då och vipkvällar ibland. Men hon har heltidsarbete som kock oxå. Tänker du ha din butik öppen på heltid ? Tar väl ett besök när du har öppnat. Tycker det är så roligt med såna här mindre butiker. När öppnar du ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...