torsdag 28 april 2011

Fågel

Hej

Äntligen hemma från jobbet,vi hade en jätte trevlig dag i Stockholm i går,och en hel del fick följa med hem,men jag har inte hunnit med att fota något än,i morgon ska jag ta och fota lite fina bilder på de jag köpt.
Det har varit mycket nu på sistone,vår son har flyttat hemifrån så nu är jag och gubben själva efter nästan 26 år med barn i huset,känns så konstigt och många tårar har det blivit,det är så himla tomt här så det är inte klokt,men man vänjer sig snart kanske.
Anden och dom fina geting bona har jag står i stugan,gillar geting bona mycket,dom är så vackra i både färg och form.
Ha nu en fin kväll,själv ska jag sätta mig och äta jordgubbar och kika på tv.
Kraaaaaaaaaaaaaam!!!
Ninni.

6 kommentarer:

Lisas torp sa...

Jag förstår att det måste kännas när sonen flyttar! Vilken omställning och så definitivt förstås! Man vänder blad och en "ny tid" tar vid!

Vilken fin bild du har fått till! Spännande att se vad du hittade här i "min" stad! Kanske kan du tipsa mej om något! Själv vill jag bara härifrån nu när solen skiner så skönt och allt börjar grönska!!!
Kram
Lisa

Hammarsbacken sa...

Hej Ninni! Tack för gratulationen! Förstår att det känns tomt utan sonen hemma. Vår äldsta dotter flyttade hemifrån för ett år sedan. Jag gråter ibland fortfarande! Men vi har ändå en dotter kvar hemma några år till. Men vad ska jag ta mig till när hon också flyttar. Fast man vänjer sig väl tillslut. Men barnen har ju varit en så stor del av ens liv så länge. Jag kan inte förstå dem som tycker att det bara är skönt när barnen flyttar ut. Jaaaa, jag åker gärna till Bergby tisdag eller onsdag. Gärna tisdag för min del men onsdag funkar också. Bestäm vad som passar dig bäst. Då kan vi väl bara bestämma en tid så hämtar jag upp dig. KUL!! Vi hörs. Kram Sonja.

Hammarsbacken sa...

Det låter bra. Var ska jag hämta upp dig?
Kram.

hemma hos lilla mej sa...

Förstår att det är en himla omställning nu när sonen flyttat.Vad skoj att ni hade en mysig dag i Stockholm.Vad spännande att få se vad som fick följa med hem......Önskar dej en skön kväll rara du .Kram Rita ♥

Älskade pion sa...

Jordgubbar............vad gott det låter.;)Förstår att det blir tomt hemma.Ha en skön helg.Kram Ulrika

Anne-Lie sa...

Hallo vännen!!!
Förstår precis hur det känns!!!Det är väldigt ödsligt när de har gett sig iväg....men det kan bli väldigt skönt också...efter ett tag hihi!!!Vad hemsk jag är?????Fina bilder från dig...som vanligt!Ha en härlig valborg!!!
Tusen kramar från mig!!
Anne-Lie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...