måndag 29 november 2010

Tack!!!!

Tack alla goa där ute för ert stöd,en skit sak egentligen men man blir ledsen när någon skriver något elakt till en,jag tro det är många här ute i landet som har problem med stavningen och jag tänker på det varje dag jag sitter och skriver,blev det här rätt nu, täcker jag,det finns ett stavnings program här på bloggen men den tar inte alla ord,men det är nog lite slang ord som inte finns med,varje gång jag trycker på rättstavnings knappen och den säger inga stavfel hittades,blir man super glad ,men det händer inte ofta kan jag säga.
Hade inte tänkt göra något inlägg idag,men kunde inte låta bli efter allt stöd från er.
Så ett STORT TACK från mig till er alla goa där ute.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!

ninni.



16 kommentarer:

Härligt hemma sa...

Vill man hitta stavfel så kan man leta på min blogg oxå!! Det är så tråkigt när människor letar fel hos andra, detta är ju inte aftonbladet eller en lektion i svenska. Detta är VI inredningstokiga människor som bara vill dela med oss och även få möjlighet att ta del av andras bloggar!! Nä, strunt i!!!!!! KRAMAR

Skogslyckan sa...

Bra för det är våra kommentarer du skall läsa och ta till ditt hjärta. Vi är många som gillar din blogg som du ser! Tyvärr kan en negativ kommentar ta bort fokus från alla de positiva.
Ha nu en fin vecka och kraaam tillbaka.
Pia

Loella sa...

Jag läste inläggen, och tänkte......Vad vill man med en sådan kommentar??....Herregud, har man inget liv eller? Gör man det för att bevisa att man är lärd och utbildad eller vad handlar det om?...Har faktiskt inte tänkt på din stavning själv...njuter av dina bilder och det du förmedlar istället och har nog sett förbi, står det snell istället för snäll så förstår man ju ändå vad du menar.....

Stå på dig, och gå vidare, människan som kommenterade ska skämmas!

Kram på dig och ha det gott!
Loellan

EM sa...

Ny tänker jag svära: Äsch, skit i stavningen...
bara du skriver så blir jag glad. Och dina fina (älskar dom svart/vita) bilder är så inspirerande.
kram elsamarianne

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Ha en bra vecka!
Tänk nu inte mera på knasisar som skickar negativa kommentarer :-)

Kram från Australien♥

Anonym sa...

Det finns alltid personer som inte har något annat för sig än att leta fel på andra, skit i det. Din blogg är jättefin och många andras också. Tassar runt hos er, har ingen blogg själv.
Hälsningar
Siv i Växjö

Zinkhjärtat ♥ sa...

Stor Kram tillbaka! Fina bilder du bjuder på idag.

Hoppas verkligen att allt är bra med Emil.

Kram Annelie ♥

Vit som snö sa...

Alltid lika trist att höra när det lämnas -såklart anonyma- trista kommentarer!
Låt det falla i glömska snälla du, med tanke på alla dina besökare vet du att vi är MASSOR som uppskattar dina inlägg preciiis som dom är!!!!!
Kram Cilla

Ewa sa...

Hej Ninni, tack för trevligt sällskap av er i lördags....Mysigt men kallt,hihi!
Hoppas du "skakat av dej" kommentaren....vi är ju sååå många som njuter av att kika in hos dej, vi blir glada o inspirerade av din blogg!
Stor kram på Dej
Ewa

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Har inte varit inne på din underbara blogg på ett tag, det är så mycket som snurrar kring Stenlycka nu. Men du,stavfel kan vi alla göra... ingen är perfekt...utom förstås hon som inte står ut med att läsa när vi bloggare stavar fel. Funderar på vad det är för glädje att sitta och anmärka på andra.
Bry dig inte!!! Jag älskar din blogg!! Du är bäst!!!
Kram Raina

Unknown sa...

Du har en sån mysig och fiiin blogg..:) Å rent ut sagt så skiter jag i hur folk stavar på sina bloggar..:)) Snygg stake förresten..Ha en riktigt mysig kväll nu...KRAAAM/Annelie

patrick sa...

Vet du vad!!jag tycker det är så skönt att någon vågar skriva fast de vet om att det kommer med fel. Jag förstår dig o känner igen mig i det du skrev om rättstavnings knappen,egentligen känns det väldigt skönt att få läsa att andra också uppfattar saken på samma sätt. Så fortsätt du att skriva för du gör många av oss andra glada med din tex o dina bilder.

Ha en skön adventstid!!
kram
patrick

Lantliv och Loppis sa...

För Guds skull stå på Dig och inse att felet ligger hos andra! Kanske klagar dessa personer även på att människor utan armar är dåliga på golf?!?
Ingen rår över livets vägar, men sitt eget förhållningssätt och betéende har (de flesta) av oss möjlighet att styra.
Man får hoppas dessa människor ser sig i spegeln en vacker dag och blir varse om att problemet ligger hos dem själva.
UNDERBAR blogg!!! =)
Läser vart endaste inlägg!
Adventskramar
Jennica

Mitt hvite hus sa...

Desverre finnes det noen som liker å såre andre...og holde fokus på hav andre gjør feil...

fortsett som du har gjort du Ninii... nyter innleggene dien ...med eller uten skrivefeil.:

klemmer til deg..

Klemmer 0))

Inspiration i vitt sa...

Hej Ninni, jag gillar din blogg med eller utan stavfel, mig kvittar det, jag tittar inte på sånt. Så fin din svarta ljusstake är, gillar den mycket. Kram på dig/Ingela.

Tina sa...

Kom lite sent in i ämnet, men folk som sitter och läser en blogg frivilligt och dessutom hänger upp sig på petitesser, kan inte ha något liv!
Keep up the good work, tjejen!!
Kram Tina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...