lördag 27 november 2010

En riktig skitdag

Hej
Nu är vi hemma igen efter en dag ute,så himla fryssen nu så det är inte klokt,försäljningen var lite så där,det var mycke bättre förra året men som sagt var så var det ett riktigt skitväder,så det var inte många som stod ute i år med sina alster,men några vikingar var det som stod ute idag ,bla Ewa och hennes man som säljer månkarbosenap och som har kuriosaverkstaden i månkarbo,tack för en trevlig pratstund idag Ewa.
Nej nu blir det pizza och krypa ner under täcket.
Härligt!!!
Kram o ha en fin lördags kväll.
ninni.

6 kommentarer:

Vävarfinken Mia sa...

Jag tycker att alla som stod ute i dag på julmarknaden skulle ha haft tapperhetsmedalj, så kallt, blåsigt och snöigt som det var.
Men du hade fina saker till försäljning.
Ha en skön kväll under täcket.

elsamarianne sa...

Å fy attans att stå på marknad när vädret är uselt. Man blir stelfrusen, och försäljningen brukar inte vara så lysande.
Så puppa in dig ordentligt under täcket och njut av värmen.
kram elsamarianne

Levindas Värld sa...

Tack för idag Ninni! Ja vilket busväder! Men jag får tacka för det trevliga sällskapet, det gjorde susen och alla trevliga folk som trotsade vädret och tog sig ut till oss. Jobbigt att du blev så frusen, då är det inte roligt alls å va ute... Jag hade tur som klädde mig i tonvis av kläder för jag blev inte alls kall och då blir det ju genast lite roligare å va ute :)

Hoppas du får en mysig och varm kväll, kramis!!

Ewa sa...

Tack själva för trevligt sällskap :) Tror det dragit mer folk om alla stått ute som vi,hade sett "mer ut " för de som passera....
Gubben o jag har tinat nu efter pizza o ett glas gott rött...men jisses va frysen vi va ett tag..:)
Kram
Ewa

Katta sa...

Tråkigt att det var sånt skitväder. Det är ju alltid lite risky med julmarknader det kan svänga från regn och lervälling till värsta vintervädret. Bättre lycka nästa gång. Kram Katta

Ellinor sa...

Vilken jätte fin och mysig blogg du har!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...