tisdag 30 november 2010

Tisdags tema hall

Hej
Först vill jag börja med att tacka alla goa människor där ute för ert fina stöd,ni är helt otroligt gulliga och jag känner mig mycket gladare igen.
Idag är det hall som tema i fabriken,jag har en gammal bild med jätte dålig kvalité här,men har inte hunnit med att ta några nya bilder då det var marknad hela lördagen och jobb hela söndag och måndag,men idag är jag ledig,kanske kommer med ett till inlägg under dagen från min andra hall.
Vår hund Emil mår mycket bättre nu,vet inte riktigt vad det var som var fel men nu är han precis som vanligt igen,veterinären hade stängt i fredags och igår jobbade jag hela dagen så vi har inte kommit iväg till någon veterinär men vi har bedömt det som icke akut,när vi har varit ute och gått med honom så har han trippat på och kissat och bajsat som vanligt,så vi behöver nog inte vara oroliga längre,men får ha ett vakande öga på vår gobit.
Ha nu en fin tisdag i vinter sverige.
kraaaaaaaaaaaaam!!!!
ninni.

5 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Hej Ninni! Jättefina bilder från din hall och skönt vovvsingen mår bättre! Läste vad hon M skrivit och då har man inte mycket att intressera sig för! Stavar fel gör alla till och från och speciellt om man är stressad eller trött! Bry dig inte, det är hon inte värd!

KRAM Helena

elsamarianne sa...

Så skönt att han mår bättre. Våra hundar har, från och till, verkat smittats av våra förkylningar. Då vill dom bara ligga och inte göra nåt. Sen verkar dom piggna på sig och är som vanligt. Värst var när dottern var liten och ständigt pussade hundarna på nosen...;-)
Hoppas det blir bättre.
Fin bild på hallen.
kram elsamarianne

Lisa.L sa...

Jätte vacker hall du har :D kram

Fågel Blå sa...

Hej Ninni!
Så skönt att höra att Emil mår bra!!!!!
Så fint du har i din hall!!!!
Marmeladen har kommit jag har provsmakat den , så gooood!!!!!!
Du är så duktig min vän!
Ha en fin ledig dag!
Kram Kathrine

Zinkhjärtat ♥ sa...

Du har en jättefin hall - vackra detaljer på den sista bilden. Gillar ljusstakarna i plåtlådan.
Härligt att höra att Nisse mår bra igen :):)
Hoppas att du har en skön dag idag.
Stor Kram Annelie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...