torsdag 3 september 2009

Sy rummet

Hej
Men oj va veckorna går fort,redan torsdag och mina små sötnosar blir en vecka i morgon.
Jag har iallafall satt en liten emalj skylt på min fina korg i mitt syrum,dom gamla trårullarna med spets ligger i lite huller om buller.
Min nåldyna i linne tyg ligger nu på ett silver fat och jag bara älskar dessa små gulliga nålar som jag köpt på Tant Elvira.

Ja annars så ser det ut att bli en fin dag idag så jag börjar nog med att gå i skogen med hundarna så kanske man mår lite bättre efter det,jag fattar inte vad det är för fel på mig som inte mår särskit bra,en del dagar känns det riktigt bra men för det mesta gör det inte det,kanske är det för att det börjar närma sig med jobb igen och det känns inte riktigt bra med det,jag skulle vilja göra något helt annat men är för feg för att ta tag i saken eller jag har inte den styrkan just nu iallafall,man sitter verkligen som i en rävsax,det känns som att springa runt i ett rum o inte komma ut någon stans.
Jag tänker mycke på mina hundar ifall jag skulle börja men något annat som tar mer tid o kraft av mig hur blir det med dom då, hur ska jag hinna men dom som jag älskar så mycke och framför allt mina barnbarn som jag knappt hinner med nu,vilket jag är så frustread över,eller hinner o hinner orkar liksom inte med på något vis.
Nä fy vad jag svamlar om ditt o datt.
Ha nu en go dag
ninni6 kommentarer:

Snickaregården sa...

Vad fint det är med de gamla trådrullarna.. inte lätt att veta vad man vill här i livet. Alltid en massa om och men. Bättre att ha testat än ångra att man inte tordes tänker jag.. FAST det är oftare lättare sagt än gjort. Man ska ju överleva ekonomiskt med.. Man mår iallafall bättre och får mer energi om man gör något man trivs med
Låt det mogna fram.
Kram Maria

Katta sa...

Men herrejisses vilka söta små valpar i förra inlägget! Och vilken fin korg du skaffat till syrummet. Kram Katta

Viola sa...

Jag känner så väl igen mig i dig...så kände jag för mitt lärarjobb...som var så tungt att jobba med heltid..nu har jag massor att göra men jag trivs på ett helt annat sätt när jag får pyssla med det som jag tycker om mest..hoppas du kan komma på någon lösning så du kan förändra din tillvaro..för det är hemskt när man mår så där och känner sig fångad i ett ekorrhjul...stor kram

Ida sa...

Hejsan Ninni!
Vilken söt korg, och emaljskylten var ju bedårande. Vart har du köpt den??

Vad tråkigt att det inte känns bra med jobbet. Hoppas att det löser sig för dig.
Ha det så gott.
Kram Ida

Kajsa sa...

Hoppas allt är bra med de små....Vakre hjem ja den tidningen får jag leta efter med ljus och lykta svår att hitta i en liten håla ....Ha det gott Kajsa

Anonym sa...

Hejsan
Det är inte lätt att vara mitt i livet och försöka få det att gå ihop. Jag tror jag förstår lite hur du känner...att arbetet tar över så ingen ork finns till det privata livet...Jag önskar dig all lycka, och att du har mod att våga prioritera din lycka och privata karriär, den som inte är jobbrelaterad!
Jag älskar att se dina vackra bilder och texter, däri hämtar jag mycket ro och styrka! All lycka önskar jag dig!
Kramar, Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...