måndag 14 september 2009

Lite av varje

God morgon
Jag har hängt ett av mina botaniska blomster kort på väggen i köket.
Har hunnit pysslat ihop lite kort i stugan i helgen med,och det var mysigt det att sitta där mitt ute i skogen alldeles tyst och lugnt


Här en av mina plättar i luften som stått ute i sommar och har nu fått flyttat in.

Ja det började inte bra första dagen vi kom till stugan,vi hade nämligen haft inbrott natten mellan fredag och lördag,så det vart liksom som att luften gick ur en,dom hade även varit in i stugan som ligger ett par kilometer ifrån oss och tagit verktyg mm. för omkring 25 000 .-,hos oss var det 2 st gasoltuber som var borta och lite annat krafs,ja det var riktiga proffs som varit framme dom hade nämligen plockat ur fönsterutan på veranda dörren,alltså inte slagit sönder någonting,polisen kom till oss och sökte efter fingeravtryck men som sakt var så var det proffs så dom hade haft handskar på sig.
Den förra ägaren hade ägt stugan i 5 år och aldrig haft ett inbrott förut och första dagen vi kommer dit så vart vi utsatt för detta och den andra stugägaren ett par kilometer bort hade ägt sin stuga i 3 dagar så han var inte glad,damen han köpte stugan av hade haft stugan i sin ägo i 8 år utan inbrott,ja otur har vi haft , tur bara att vi inte hade hunnit ställa dit några saker där och gasoltuber och annat får man nog ta med sig hem hädan efter.
Nä nu ska jag till jobbet ett par timmar.
kram på er
ninni
6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Näääee vad tråkigt alltså..himmel vilken otur !! Tur ändå att ni inte hade hunnit ställa dit en massa fina saker...
Sååå fina kort, jag är så sugen på att köpa några av dig...vi får se sen..
Ha det gott
Kraaam Anette
P.s Har du några kort med lite rött, kan det finnas några med olika svampar på ?

Ewas Shabby Chic sa...

Ja vad säger man Jo rent utav sagt är det Förjävligt om jag får svära .Förstår er känsla och oro för framtiden där i stugan .Vi har det lika dant här där vi bor .Hoppas verkligen att de åker dit på ett eller annat vis .
Plättarna har trivits ute ser jag .

Många kramar Ewa

Nyanser av vitt sa...

Hej
Vad tråkigt med inbrott. Det är verkligen en integritetskränkning. Dina kort blev jättefina. Jag gillar också att pyssla ute på altanen på landet. Det är så rofyllt.
Välkommen att delta i min tävling.
kramis Agneta

Hilde Heimdal sa...

Nyyydelig botanisk kort du lager :)

Katta sa...

Nej men usch vad tråkigt!!! Såna "proffs" borde inte finnas. tur att ni inte blev av med nåt mer privat och att de inte slagit sönder nåt i allafall, får hoppas aatt de håller sig borta nu då när de gjort sitt.Frånsett det låter det mysigt med en stuga i skogen att dra sig tillbaka i lugn och ro. Kram Katta

Elsa och Helena sa...

Usch så tråkigt...det är så fräckt att bryta sig in i andras hus, man blir riktigt arg. Tur i oturen att inget mer försvann. Det är mysigt med de saker du redan ställt in.
Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...