fredag 11 november 2011

Valp och ljushus

Godmorgon.

Har ni sett så go han är en av våra valpar,han heter Hugo och ska flytta till Grythyttan när han blivit 8 veckor,jag känner mig så glad när man hittar rätt hem till dom små,underbara människor som älskar hundar av hela sitt hjärta.

Lilla Hugo är en blandning av chihuahua och en gnutta papillon för er som undrar,ja det börjar bli mycket jobb med dom små nu,dom har precis börjat äta lite foder så smått och busar och leker som bara den,men himla mysigt är det med dom små trollen.

Jag fick ett vackert ljushus av en go vän,det tände vi när vi hade kalas härom kvällen.Det lyste upp så fint på bordet,tack snälla Camilla för det fina huset,synd bara att tomten var trasig som du skulle få,jag tror att tomten inte ville flytta,eller vad tror du!?
Ja det var lite från mig idag,ha nu en fin dag,jag tänkte jag skulle hinna med lite städning i dag,sen blir det jobb hela helgen.
Kramar i massor.
Ninni

4 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Gulliga som bara den!!!
Pussa på dom från mej!!!
Vilket fint ljushus du fått!
ha en fin helg!
Kramar Kathrine

hemma hos lilla mej sa...

Ååååå vilken sötnos.Han passar att heta Hugo.Bara så sööööt.Vad fint ljushus du fick av din vän ,dom lyser ju bara så himla fint.Ha nu en mysig fredag söta du .Kram Rita ♥

Lavendel o Lantliv sa...

Det är inte klokt va gullig lilla Hugo är. Åh jag längtar tills vi kan komma och se dom allihop.
Ha en skön fredagkväll!
Kram Eva-Lena

rosenälvorna sa...

Hej, vilken underbar liten sötnos. Ja, man får vara glad varje gång det är kärleksfulla mäniskor, som tar hand om de små liven. Christina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...