lördag 18 december 2010

Choklad och födelsedag.

Hej.
Idag är det min mammas födelsedag,grattis till dig mamma vi kommer snart till dig på fika.
Fin choklad är ju alltid gott så här till jul,vi får se hur länge den får ligga kvar i det fina fatet,som ni kanske vet så är jag en godis råtta fniss.......
Kram till er alla som gör er tid att kika in hos mig här på bloggen och alla som skriver kommentarer,själv så är jag skit dålig på det nu,det är så mycket hemma nu inför jul, två av våra tikar löper nu och vi har två killar som sitter och flåsar,,fniss..... och en som är ny opererad och som en del kanske vet så vill gärna killarna märka revir när tiken löper så det blir en hel del torkande,
men sånt är livet som man bäddar får man ligga eller hur!? fniss..... men ni ska veta att jag älskar mina hundar skulle inte vilja vara utan dom för en sekund,men dom får hålla sig i köket och hallen under den här tiden.

Nä nu blir det kalas hos mamsen.
Ninni.

9 kommentarer:

Annelie sa...

Muuums va gött,jag är oxå en riktig gottagris,det slinker ner nåt varje dag..hahaha..Häromdan så gjorde jag knäck med choklad och kanelsmak...Prova,dom är gryymt goda...:)) Nu önskar jag dig en riktigt mysig dag hos din mamma och jag tar en chokladbit oxå innan jag går...:))
KRAAAM/Annelie

Mys, tok och huset på landet ! sa...

Mysigt med lite kalas i jultider, få stanna upp lite och bara ta det lugnt :)

Choklad e farligt gott, har gömt mitt julbak med wienernougat och knäck ordentligt annars e det slut innan jul ;)

Ha en skön lördag, kram Jessica

elsamarianne sa...

Hoppas du hade en trevlig dag hos din mor. Godis är alltid gott, och de här ser ju extra smaskiga ut. Blir inte långvariga hos oss...
Ja det är alltid lite pysslande med hundar, men man vet ju oftast hur man ska hantera det. Som tur är så brukar tikanas löptider följa varann, är det så hos dig också? Dottern har en (förhoppningsvis) skendräktig, och det är inte roligt heller.
kram elsamarianne

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej! Hoppas att ni fick ett trevligt kalas hos din mamma! Hade det fatet stått framme hos oss så hade det bara tagit 1 minut och så hade det varit slut:)
Det där med löpning har vi inte varit med om än. Milla är 8,5 mån så det är väl dags snart antar jag. Alfons är kastrerad så han borde inte gå och märka revir?
Stor Kram Annelie ♥

Hanna sa...

Ha en fin adventshelg!
Kram
Hanna

Tigris Predikantan sa...

Lycka till, och du ... låt din mamma åtminstone få smaka en chokladbit.
;)

Mitt hvite hus sa...

MMMM dette så virkeig godt ut...

kos dere masse på bursdagen..

Og ha enf in helg.

Klemmer =))

Black Iris sa...

Jag har nog aldrig förstått hur många hundar du har men nu förstår jag att det är några stycken. Vi har ju bara gamle Knutte (nyss fyllt 11 år) och han har visseligen epilepsi så vi är ju som hönsmammor till honom. Inte långa stunder han är ensam inte.
Grattis till din mamma och hoppas kvällen blev härlig för er.
Kram Maidi

Ingelapingela sa...

Hej på dej... oj oj vilket bry ni måste ha med era fyrbenta just nu. Det kom ju lägligt om man så säger ;-)

Önskar dig en mysig 4:de advent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...