tisdag 31 mars 2009

Pensé

Halloj på er
Har köpt min första pensé för i år , kunde inte motstå den lilla skönheten när jag var på mässa i helgen,så den står nu i växthuset.
Den här lilla sötnosen fick också följa med hem ,det är en vit vår anemon,ska knäppa flera bilder när den lilla skönheten slagit ut.


O när jag endå var där ute o pysslade så kunde jag inte låta bli attknäppa en bild på min underbart stora buxbom klot som har stått i växthuset hela vintern,det är nog ett riktigt prakt exemplar , har haft det i fyra år nu.
ha det nu så gott ,själv ska jag gå och lägga mig en stund , känner mig lite febrig och hostar som en tok.
kram på er
ninni

Fågelbo

Hej på er
Här är en av mina två påsk prydnader som jag tar fram till påsk,ett litet fågelbo med fjädrar o vaktelägg , ja som jag sa så är jag inte så mycket för påskpynt men det här lilla boet och fjäderhjärtat kan jag stå ut med,tycker dom är riktigt fina faktiskt

måndag 30 mars 2009

Fjäder hjärta

Har ni sett ett så fint hjärta av fjädrar jag har köpt,är inte så mycke för påskpynt men det här lilla hjärtat blev jag lite förstjust i.Har köpt det på madame nyberg i gävle.
kram på er
ninni

söndag 29 mars 2009

Hedvigs Trädgård

Ja då var mässan över för den här gången idag kom det en hel del folk o lite försäljning blev det.
Bilderna här nedan är innefrån hedvigs trädgård,det är fantastiskt mysigt där
så ta en tur dit om ni har vägarna förbi Gävle.










Ha en skön söndags kväll
ninni




Mäss bilder

Här ser ni bordet på mässan , hoppas det blir mera folk idag .
kram på er
ninni

lördag 28 mars 2009

Mässa


Halloj på er
Har varit på mässa i dag men det var ganska dåligt med folk,bättre lycka i morgon får vi hoppas på.
Men mysigt var det i allafall i denna härliga miljö av blommor o annat fint,ska fota lite där imorgon så ni får se vilket fint ställe det är.
ha det så gott
ninni

Väskor


Hej på er
I helgen både lördag o söndag ska jag stå på en hanverksmässa här i Gävle som Heddvigs trädgårdar har annordnat,bla. så har jag sytt upp några väskor till mässan sen har jag mest trådarbeten med mig dit, så är det någon som har vägarna förbi så är det mellan 10oo o 14oo och det är en hel del olika hantverkare som är med.
Dessa väskor finns att beställa på min andra blogg Design ninni fall det är någon som är intresserad
Ha det nu så gott i helgen
kram ninni

fredag 27 mars 2009

Tillbaka


Hej på er
Jag är tillbaka,mår lite bättre nu efter allt strul som jag har haft med valpköpare.tack för alla goa kommentarer från er det värmer ska ni veta.
Det som har hänt är att en av valpköparna ringde o sa att valpen hade fått kramper så dom hade fått åka till vetriären med henne,dom tog en hel massa prover men allt var bra hittade alltså inget fel på henne,men det kostade dom 2500.-.
dom ringde till mig o ville ha tillbaka halva köpe summan,nej det går inte sa jag utan det jag kan erbjuda är att ni kommer tillbaka med hunden och att ni får alla pengarna tillbaka eller så kan jag hjälpa till med vetrinärskostnaden. nej aldrig i livet svarade dom vi vill ha hunden kvar, men vi vill ha tillbaka halva köpe summan.
Vilka konstiga människor tycker jag,men efter mycke om o men så kom vi överens om att jag skulle betala vetrinärskostnaden på 2500.- men dom ville dessutom att vi skulle skriva ett kontrakt på att om hunden dör så vill dom ha alla pengarna tillbaka,med det tänker jag inte gå med på, dom säger att dom inte drar sig för att gå vidare med det här.
Är det någon som har erfarenhet av sånt här så är jag tacksam för åsikter.
Ja nog om detta, det vackra lavendel hjärtat har jag sytt i linne tyg o spets o fyllt med härlig lavendel o dekorerat det med sötvattens pärlor,det finns att beställa på min nya blogg design ninni .
På nästa bild ser ni en härlig rosmarin planta i zinkkruka som jag fått av Jessica som har butiken Tant Elwira,den stod på min trapp när jag kom hem från jobbet ,tack Jessica du är alltid så snäll o go.


fredag 20 mars 2009

bloggpaus

Hej alla goa människor där ute,jag tar en bloggpaus på obestämd tid,mår inte bra just nu det är bara för mycket med allt.
Hoppas komma tillbaka så fort som möjligt när jag mår bättre o har fått tillbaka lite energi.

Hjärtskål


Som ni kanske har förstått så har jag en förkärlek för hjärtan så jag kunde bara inte låta bli att köpa den här underbara lilla skålen på Tant Elwira,vist är den gullig o tänk va mycke man kan ha den till,tex godis.socker,kakor.bomull.topps,ja det finns hur mycke möjligheter som hällst.
ha nu en trevlig fredags kväll för det ska jag ha,har ljust fått hem senaste numret från jeanne d arc livings magazin,så det blir en mysig stund i soffan lite senare,
kram på er
ninni

torsdag 19 mars 2009

Påskägg

Hej på er
Jag har dekorerat några påskägg med spets o pärlor , fint att ha ligga framme på en bricka till påsk,eller varför inte ge bort som present när man ska gå bort o äta påskmiddag.
kram på er
ninni

onsdag 18 mars 2009

Trådarbete

Provade att göra detta ord av trådarbete med inspiration av Anna flebergs fantastiska trådarbeten,lägg märke till det lilla hjärtat av sötvattens pärlor som hänger längst ner av ordet .
Är det någon som vill beställa så går det bra,som sakt så är det sötvattens pärlor o antik spets som dekoration, priset är 150.- plus porto.


Sen vart det det här hjärtat med antik spets och sötvattens pärlor,priset är detsamma 150.- plus porto,både hjärtat o ordet LOVE är perfekta presenter till bröllop o förlovning eller varför inte till någon man tycker om.
skicka ett mail vid intresse.
kram
ninni


måndag 16 mars 2009

Morotsbröd

Hej
Vill önska er en trevlig kväll med detta morotsbröd,blev så inspirerad av bilden i det nya magazinet från jeanne d arc living o så här fint vart mitt bröd med spets o snören.
kram på er
ninni

Vinnare

Grattis Malin med bloggen Motebello möbler,det var du som vann det fina korset,min kära son fick dra en lott o det var malin som vann,grattis på dig!!!!
Tack alla ni som ville vara med o tävla.
Ha det så gott nu
kram
ninni

söndag 15 mars 2009

Industrilampa




Har ni sett vilken underbar lampa jag har köpt på Tant Elwira i Gävle bara älskar denna vackra lampa,nu får den stå på det svarta slagbordet där jag sitter o syr o pysslar.
Ha en skön söndags kväll
ninni


Luffar slöjd


Hej
ja då vart det en till sak i luffar slöjd en liten lyckta att sätta på väggen eller i fönstret.
Är det någon som vill beställa så är priset 100.- plus porto

lördag 14 mars 2009

Hjärta




Hej på er
Här har jag gjort ett till hjärta i luffarslöjd med sötvattens pärlor o rosa liten tygros.
Är det någon som vill beställa så är priset 150.- plus porto.
Nu blir det mys framför tvn o melodifestivalen.
ha det så gott o tack för alla gulliga kommentarer jag får ,jag blir så glad.
Föresten jag har två valpar kvar en tik o en hanhund , tindra o alfons heter dom o dom väntar på att få komma till ett kärleksfullt hem , så är det någon som är intresserad så är det bara att höra av sig 8000.- är priset för dom små liven.
kram
ninni

fredag 13 mars 2009

ljuskrona


Då är min första ljuskrona klar,men vilket arbete o vilken tid det tog, men kul var det,jag har lindat den med antik spets o dekorerat den med sötvattenspärlor.
Ska nog ta o tända det till kvällen.
Ja idag har det flyttat en valp igen o gud va jobbigt det är när dom flyttar,det blir värre o värre för varje gång.
ha det nu så gott
kram
ninni

onsdag 11 mars 2009

Kunga krona

Då har jag gjort min första kungakrona i trådarbete , lite mer jobb men kul som sjutton.
Det är antik spets och sötvattens pärlor på o två små tygrosor.
Är det någon som vill beställa så går det bra priset är 350.- plus porto

tisdag 10 mars 2009

Ny blogg

hej på er
Jag har startan en ny blogg ,välkommen in o kika klicka här

måndag 9 mars 2009

Potatis sticka


Hej
Har hunnit med att pyssla lite ändå under helgen,ett kors med en rosa ros på och en potatis sticka med pärlor o prisma.
Är det någon som vill beställa så kostar korsen 100.- plus porto,potatis stickan kostar 30.- plus porto
ha en skön måndag
kram
ninni

söndag 8 mars 2009

Rakspegel

Hej
Den här fina rakspegeln fyndade jag på tradera,då var den inte vit utan jag har målat den själv,vet inte riktigt vad jag ska sätta den,så den får stå här så länge.
ha nu en trevlig söndag

ninni

fredag 6 mars 2009

Hjärta


Med risk för att verka tjatig så visar jag detta vackra hjärta med spets o pärlor,alla mina trådarbeten finns att beställa ifall det är någon som är intresserad.

Trådarbeten



Nu har jag pysslat på morgonen det blev en ljuskopp och ett halsband,jag är nämligen uppe föra kl 6oo på morgonen för då skriker valparna rakt ut o vill ha mat o leka en stund förstås.
hej hopp
ninni


Vaktelägg

Halloj
Titta vilka härliga vaktelägg jag fick av Anna-Lena på madame nyberg,riktigt dekorativa.
kram
ninni

torsdag 5 mars 2009

Kors


Halloj
Jag har fullt upp med valpförsäljningen nu o jag har hittat riktigt bra ägare som är otroligt mån om hundarna o det är ju det som är det viktigaste.
Knäppte några bilder på korset som jag hängde på min madonna om det är någon som vill beställa ett halsband så går det bra , priset är 149.- plus porto
det är äkta sötvattens pärlor på korset o det är lindat med antik spets,o så det vackra organza bandet är så vackert.
kram på er o ha det så gott
ninni

Melissa


Har ni sett så gulliga Melissa 8 veckor,hon flyttar till norrköping på lördag,sorgligt med jag är säker på att hon kommer att få det jätte bra.
Sen vill jag tacka för alla gulliga kommentarer ,jag hinner inte svara på alla,jag känner mig super stressad o har börjat sova dåligt på nätterna,
men det är kanske inte så konstigt med jobb , fyra hundar varav en som löper så ni kan ju tänka er mina killar va intresserad dom är av henne, sen har jag nu 7 valpar hemma som det ska städas åt flera gånger om dagen,o dom ska ha mat o vatten sen vill dom att man ska leka med dom lite då o då.
Så ska man hinna med o blogga o pyssla o allt är så himla roligt så jag vill inte prioritera bort något,men det blir nog lugnare när valparna har flyttat.
Nu ska jag ta o göra mig iordning för det blir en hel dag på jobbet från 8.45-19.15.
kram nu alla o ha en härlig dag.
ninni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...