tisdag 31 mars 2009

Pensé

Halloj på er
Har köpt min första pensé för i år , kunde inte motstå den lilla skönheten när jag var på mässa i helgen,så den står nu i växthuset.
Den här lilla sötnosen fick också följa med hem ,det är en vit vår anemon,ska knäppa flera bilder när den lilla skönheten slagit ut.


O när jag endå var där ute o pysslade så kunde jag inte låta bli attknäppa en bild på min underbart stora buxbom klot som har stått i växthuset hela vintern,det är nog ett riktigt prakt exemplar , har haft det i fyra år nu.
ha det nu så gott ,själv ska jag gå och lägga mig en stund , känner mig lite febrig och hostar som en tok.
kram på er
ninni

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Härligt nu längtar man verkligen Efter våren o allat finns som finns...Har oxå inhandlat min första pensé...
Ha det gott Kajsa

essemia sa...

Vad söt den pensén var. Och den andra blomman var en nyhet för mig. Men den verkar vara en skönhet den också. Det där klotet har då vuxit på sig bra.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

Boningsljus sa...

Härligt med lite vår blommor. Buxbomen va gigantisk skulle också vilja ha, växer de fort eller? skulle vilja ha en liten bux häck.Kram Sussi

Villa nöystu sa...

Hej Ninni, har läst ikapp lite hos dig nu och jag blev så arg när jag läste om de (galna)valpköparna. Hoppas det har ordnat sig, jag förstår inte hur de tänker... Tycker lite synd om valpen som bor där.
Jag hoppas att du hade det bra på mässan och att du nu kryar på dig ordentligt. Hör av dig när du tror att du har tid och ork för duken.
Kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...