onsdag 15 april 2009

Rosor
Halloj på er
Idag var jag till en läkare och hon bedömde att det var psykisk stress så jag är sjukskriven en vecka sen skall jag tillbaka o se vad vi ska göra,troligen blir jag sjukskriven ett tag till.
Det känns inte bra det här, det är mycke tankar som far i huvudet på en,men får jag bara vila ett tag så kanske jag kan fatta ett förnuftigt beslut om hur jag vill ha det i framtiden för att jag ska må bra.
Ja nog om detta,köpte lite rosor på vägen hem som jag lindade hårt med hampnöre till en tät bukett,köpte en till bunt i lite gammelrosa färg ,men den visar jag i morgon.ska nu sitta o slappa lite framför tven och försöka slappna av om det går.är spänd som en fijolsträng.
kram på er så hörs vi i morgon.
ninni9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad det låter jobbigt att inte kunna sova och må så dåligt...vad rädd om dej och hoppas att det blir bättre snart!
KRAM

Vit som snö sa...

Åhh vad det är tråkigt att höra! Denna stress som ska förstöra för så många. Hoppas du hittar ut väldigt snart hur du kan få må bra, det förtjänar du verkligen!
Take the time to smell the roses!
Kram Cilla

S o F sa...

Som stressjuk vill jag säga - Var rädd om dig!
Vila och återhämta dig.

Varma hälsningar.

Kerstin sa...

Uff så leit da.. men ta nå godt vare på deg selv, slapp av og gjør bare det du syns er okei..
Flotte roser..
God bedring Klemmer =)

hemtrevnad marie sa...

Hoppas du snart känner dig bättre!!!
kram på dig!!

Snuttan sa...

Ohh försök nu tat lungt.
Underbara bilder du har på din blogg

Kram
Åsa

Viola sa...

Var rädd om dig och ta tid på dig när du tar ett beslut vad du villl göra...underbar rosbukett, den blir man galad utav , hoppas ändå din dag varit bra...kram

Birgitta sa...

Hej!
Hittade din blogg via en annan. Har varit runt och tittat mej omkring och gillade vad jag sett. Vilka underbara rosor du köpt, men färg. Vad rädd om dej och krya på dej.
Kram Birgitta

Katta sa...

Vilken underbar rosenbukett. Älskar lila rosor de är ju inte så vanliga. Hoppas verkligen du mår bättre snart och kommer till ro och får vila.Stor kram Katta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...