Godmorgon
Min man har torkat kantareller i stugan,dom har nu legat i flera dagar på en bricka och torkat.
Nu ligger dom i en glasburk torkade och klara ,riktigt bra faktiskt att ha i
såser, eftersom vi inte har någon el där så fick det här bli ett
alternativHa det nu så gott!!!
ninni
6 kommentarer:
Ja,det å tørke kantareller er både godt og smart. De gir god smak i maten
Ønsker deg en god lørdag
Har aldrig torkat svamp, utan jag brukar steka upp den och sedan frysa in den. I år har det inte blivit mycket, köpte några hg på Norrmalmstorg i Stockholm i veckan. Hur gick det, kunde hon skaffa fler emaljmugg med fat?
Ha en skön helg.
Kramiz Britt
Finns det någon godare svamp än Kantareller , tror inte det . Fin förvaringsburk, den har du väl framme eller de kanske ska stå mörkt då man torkat dem ?
/Ewa
hejsa, det ser fantastisk decorativt ud og smages endnu bedre.
Vi er ikke så heldig at have meget af kantaneller her i landet.
jeg tror jeg er bleven lidt for sen til at gå ud i "skogen" og plukke løs, fordi her har vi allerde nattefrost.
god helg
kram Dagný
Supersnyggt ditt matsalsbord blev i svart!! gillar den fina formen och turkoskorset du köpt med,kram Katta
Underbart gott med kantareller! nilla
Skicka en kommentar