tisdag 16 februari 2010

Skadad

Hej
Ja det hände en olycka i går kväll,vi hade nämligen stängt av trappen upp eftersom jag målat golven så inte hundarna repar sönder dom totalt.
Jag skulle kliva över skivan som jag har gjort tusen gånger och tappade balansen och föll handlöst ner för hela trappen,min man kom springande och frågade hur har det gått,jag har ont överallt,försökte ställa mig upp men då svimmade jag av en kort stund,slog i huvudet och ena axeln rätt rejält så jag är ganska blåslagen överallt och har nog en lätt hjärnskakning jag mår lite illa och har lite yrsel när jag rör på mig snabbt,och det första jag tänkte på var att fasiken dom kommer ju hit och fotar i morgon,men det har gått bra,nu ska jag gå och vila mig en stund.
Kram o tack alla ni som besöker min blogg.
ninni

7 kommentarer:

veronica sa...

Oj! Fy vad läskigt! Ja där ser man hur lätt en olycka händer, hoppas du känner dig bättre nu, och ta det lugnt och vila.
Ska bli spännande att se reportaget framöver.
Kram från en "icke" bloggare-men följare Veronica.

Levindas Värld sa...

Nämen usch vilken otäck olycka!! Tänk, det hade ju verkligen kunnat gå mer illa än vad det gjorde. Får väl säga att du hade tur i oturen trots att du blev rejält blåslagen, mörbultad och med värk överallt.

Hoppas du känner dig bättre snart så du slipper uppsöka läkare.

Kramis!!

Viola sa...

Nämen din stackare...verkligen läge med en olycka, var ju likadant för mig, krya på dig och var rädd om dig, KRAM

vita drömmar och svarta tassar sa...

Åhh!! Din stackare du kunde ju ha brutit både armar och ben....Du får bli ompysslad av de dina!...och sedan när de varit o fotat får du känna efter hur illa det tog..va gör man inte för inrednings världen thihi...Va rädd om dig
Kramen wivi

Vita rosor och förgätmigej sa...

Fy vad hemskt! Tänk vad lätt hänt det är att man gör sig riktigt illa. Tur att du mår efter omständigheterna väl. Kul att fotningen gick bra!
Kram/ Anna

Veronique sa...

Just nu har jag "Veronique tipsar" på min blogg! Ta gärna en titt och se om du hittar något användbart :)

Mitt hvite hus sa...

Men stakkasr deg da... håper du kommer deg såpass at du klarer å gjennom føre foto prosjektet i dag... ta godt vare på deg selv..
Klemmer Kerstin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...