tisdag 15 juli 2008

persikor


Titta persikorna har börjat mogna i växthuset,visst är det härligt,jag har varit o köpt en ny kamera idag så det blir nog lite bättre bilder nu,i alla fall närbilderna.

5 kommentarer:

Anna sa...

Wow, har du persikor i ditt växthus, va läckert och va mumsigt :)

Jasså du har också börjat jobba, va jobbar du med?

Jag har nu gjort min första arbetsdag och den gick riktigt bra och snabbt! Jag jobbade som "köksa" på vårat boende idag och då finns att göra HELA tiden så dagarna där bara säger svisch! De går inte alltid lika snabbt när man inte har köket :)

Men när jag kom hem var jag såå trött och slut i både kropp och knopp...hihi!

Nu ska jag slänga ner mig och njuta av nyaste numret av "Allt i Hemmet"

Kram på dej!

Tant Elwira sa...

Vilka härliga persikor. Jag vet att du beskrev att du hade persikor men att dem var så fina det visste jag inte. Jag blir också sugen på att skaffa ett eget persikoträd i växthuset. Vi har haft problem med sork i vinter så dem har smaskat upp nästa hela vindruvsplantan. Förra året var den hur stor som helst och nu ett litet fjutt skott som kommit upp.
Nåvål njut av dina persikor.
Kram
Jessica

korsvirke&stockrosor sa...

Hejsan!
Vilken trevlig blogg du har, gillar skarpt dina trådrullar du fyndat o din fina stege, själv har jag tiggt en gammal stege av grannen som nu tjänstgör som spalje mot vår gamla björk,där växer nu min ny planterade Humle ska "tigga" en till, som ska vara handukshållare på badrummet(när badrummet blir färdigt) Var har du fått fatt på den fina zinkamplen??? dö läcker ju, hit tittar jag snart in igen
Ha det gott!
Hälsningar trine

Anna sa...

Gokväll!

Jaha är det där du jobbar. Kan förstå att det sliter på kroppen att jobba i butik, och 10 år är ju lång tid. Men hoppas det går bra men när kroppen väl säger ifrån på skarpen så måste man lyssna :)

Jo jag gillar också den svarta ramen runt dokumentet, första grejen jag målat svart tror jag...haha! Och kaffekvarnarna blev ju gudomligt söta med lite vitt, du får ta och måla din du också :)

kram på dej!

Anna-Lena sa...

Helt underbart att du har ett alldeles eget persikoträd!
Helt fantastiskt. Själv får jag nöja mig med att köpa på Coop i Hagaström.......

KRam-Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...